Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοίαΑνοιξε ο καταπέλτης του High Speed 1

Ανοιξε ο καταπέλτης του High Speed 1

Bλάβη σημειώθηκε στο Flying CAT 1 κατά τον πλου του από Ύδρα προς Πόρο, με 195 επιβάτες. Το πλοίο αγκυροβόλησε στο δίαυλο Πόρου και έγινε ενδελεχής έλεγχος. Επίσης, λύθηκε το […]

Bλάβη σημειώθηκε στο Flying CAT 1 κατά τον πλου του από Ύδρα προς Πόρο, με 195 επιβάτες. Το πλοίο αγκυροβόλησε<...> στο δίαυλο Πόρου και έγινε ενδελεχής έλεγχος. Επίσης, λύθηκε το πρόβλημα με τον καταπέλτη του High Speed 1 στον Aγιο Κωνσταντίνο και ενώ οι επιβάτες παρέμεναν εγκλωβισμένοι στο πλοίο για περισσότερες από 2,5 ώρες.

Ειδικότερα, την ώρα που το προσωπικό του πλοίου μαζί με τους λιμενικούς ετοιμάζονταν να εγκαταστήσουν τις σκάλες απ` όπου θα προσπαθούσαν να αποβιβαστούν οι επιβάτες, οι τεχνικοί του κατάφεραν να βγάλουν την ειδική ασφάλεια από την πόρτα του καταπέλτη όπου είχε παρουσιαστεί η βλάβη και έτσι κατέστη δυνατή η αποβίβαση των 800 επιβατών και των 110 οχημάτων που μετέφερε το πλοίο, σημειώνουν δημοσιεύματα.

Το πλοίο είχε αφιχθεί στο λιμάνι στις 9.55 το βράδυ και τότε διαπιστώθηκε ότι η μπουκαπόρτα του δεν άνοιγε. Σύμφωνα με τους Λιμενικούς, κάποια ασφάλεια είχε εγκλωβίσει το αυτόματο σύστημα ανοίγματος της πόρτας, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα στο πλοίο. Νωρίτερα, οι μηχανικοί του πλοίου επιχείρησαν χειροκίνητα να ανοίξουν την πόρτα χωρίς όμως επιτυχία.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023