Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑντιδρά η Minoan στις καταγγελίες της HATTA

Αντιδρά η Minoan στις καταγγελίες της HATTA

Την αντίδρασή της στην ανακοίνωση της ΗΑΤΤΑ όπου εκδηλώνεται η ανησυχία του Δ.Σ. του Συνδέσμου, για την μονοπωλιακή κατάσταση στο χώρο της ακτοπλοΐας, εκφράζει με επιστολή-απάντηση η Minoan Flying Dolphins […]

Την αντίδρασή της στην ανακοίνωση της ΗΑΤΤΑ<.> όπου εκδηλώνεται η ανησυχία του Δ.Σ. του Συνδέσμου, για<...> την μονοπωλιακή κατάσταση στο χώρο της ακτοπλοΐας, εκφράζει με επιστολή-απάντηση η Minoan<.> Flying Dolphins στην οποία αναφέρει ότι: "Από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης συμπεραίνουμε ότι βασίζεται σε άγνοια του θέματος, διαφορετικά πρέπει να τη θεωρήσουμε κακόβουλη, αφού όλα όσα αναφέρονται σε αυτή είναι ψευδή".
Συγκεκριμένα:
"Μείωση των καταβαλλόμενων στα ταξιδιωτικά γραφεία προμηθειών όχι μόνο δεν έγινε, αλλά αντίθετα έγινε αύξηση των προμηθειών. Οι ισχύουσες μέχρι πέρυσι εμπορικές εκπτώσεις όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά αντίθετα αυξήθηκαν. Οι ειδικές τιμές για τα γκρουπ, όχι μόνο δεν καταργήθηκαν, αλλά αντίθετα αυξήθηκαν οι χορηγούμενες εκπτώσεις στον οργανωμένο τουρισμό.
Οι τιμές όχι μόνο δεν αυξήθηκαν κατά 20%, αλλά αντίθετα ισχύουν εκπτώσεις ύψους 20%".

Στη συνέχεια τονίζοντας ότι κάθε αναφορά σχετική με το τουριστικό προϊόν πρέπει να είναι προσεκτική, ιδιαίτερα όταν εκφράζεται από ασχολούμενους με αυτό τον τομέα φορείς η επιστολή καταλήγει:
"Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση η οποία πιστεύουμε θα βοηθήσει στη σωστή ενημέρωση των μελών σας, όσο και των πηγών από τις οποίες αντλήσατε τις πληροφορίες σας".

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024