Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑντιδρούν οι ακτοπλοϊκές στις αποφάσεις του ΥΕΝ

Αντιδρούν οι ακτοπλοϊκές στις αποφάσεις του ΥΕΝ

Αντιδρούν στην απόφαση του υπουργού εμπορικής Ναυτιλίας κ. Χρήστου Παπουτσή για αύξηση του προσωπικού των ταχύπλοων οι ακτοπλοϊκές εταιρίες. Συγκεκριμένα, μόνο η Ναυτιλιακή Εταιρία Λέσβου (ΝΕΛ) προχώρησε σε προσλήψεις ναυτικών, […]

Αντιδρούν στην απόφαση του υπουργού εμπορικής Ναυτιλίας κ. Χρήστου Παπουτσή για αύξηση του προσωπικού των ταχύπλοων<...> οι ακτοπλοϊκές εταιρίες. Συγκεκριμένα, μόνο η Ναυτιλιακή Εταιρία Λέσβου (ΝΕΛ) προχώρησε σε προσλήψεις ναυτικών, ενώ οι Minoan Flying Dolphins (MFD<.>) και Strintzis Lines υπέβαλαν στο υπουργείο προγράμματα προς έγκριση με μειωμένα δρομολόγια, 8 λιγότερα και 2 λιγότερα αντίστοιχα. Η Strintzis Lines ζητάει παράλληλα και την αναστολή της υπουργικής απόφασης μέχρι το τέλος της τρέχουσας θερινής περιόδου, ενώ ο υπουργός είχε δώσει παράταση της εφαρμογής μέχρι τα τέλη του Ιουνίου.
Τα διπλά πληρώματα στα ταχύπλοα, που αποφάσισε το ΥΕΝ, θα έδιναν τη δυνατότητα στους ναυτικούς να μη δουλεύουν πέραν του δεκαώρου, για λόγους ασφαλείας των επιβατών, όμως οι εταιρίες θεωρούν το κόστος πολύ μεγάλο για την περίοδο που αποφασίστηκε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024