Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑποχώρησε ο γενικός διευθυντής των Μινωικών Γραμμών

Αποχώρησε ο γενικός διευθυντής των Μινωικών Γραμμών

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Μινωικών Γραμμών, σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε χθες, έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Κασαπάκη, Γενικού Διευθυντή της εταιρίας. Το Δ.Σ., με ομόφωνη απόφασή του, εξέλεξε […]

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Μινωικών Γραμμών, σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε χθες, έκανε δεκτή την παραίτηση του κ.<...> Παναγιώτη Κασαπάκη, Γενικού Διευθυντή της εταιρίας.

Το Δ.Σ., με ομόφωνη απόφασή του, εξέλεξε ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας τον κ. Αντώνη Μανιαδάκη, ο οποίος διετέλεσε επί μακρόν στέλεχος της και προσέφερε τις υπηρεσίες του ως Εντεταλμένος Ναυτιλιακού Τομέα. Ο κ. Παναγιώτης Κασαπάκης, έχοντας συμπληρώσει 29 χρόνια προσφοράς στις Μινωικές Γραμμές, εκ των οποίων τα 13 από τη θέση του Γενικού Διευθυντή, υπήρξε υπόδειγμα εργατικότητας, συνέπειας και τιμιότητας. Στη μακρόχρονη θητεία του κατάφερε να αναπτύξει με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους στην εταιρία μια ειλικρινή σχέση συνεργασίας, που στηρίχθηκε στον αλληλοσεβασμό και στην αλληλοεκτίμηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024