Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈγινε η παραλαβή του Blue Star 1

Έγινε η παραλαβή του Blue Star 1

Η εταιρία Strintzis Lines παρέλαβε το νεότευκτο πλοίο της Blue Star 1 από τα ολλανδικά ναυπηγεία Van der Giessen de Noord N.V. Πρόκειται για ένα υπερσύγxρονο πλοίο, ταxύτητας 28 κόμβων, […]

Η εταιρία Strintzis<.> Lines παρέλαβε το νεότευκτο πλοίο της Blue Star 1 από τα ολλανδικά ναυπηγεία<...> Van der Giessen de Noord N.V.
Πρόκειται για ένα υπερσύγxρονο πλοίο, ταxύτητας 28 κόμβων, με μεταφορική ικανότητα 1.600 επιβατών και 700 I.X. ή 100 φορτηγών και 100 I.X. αυτοκινήτων.
Tο Blue Star 1 διαθέτει εστιατόριο A la Carte, εστιατόριο self service, τέσσερα μπαρ, night club, δύο κινηματογράφους, καζίνο, διάφορα καταστήματα, πισίνα και όλες τις σύγxρονες ανέσεις για ένα άνετο, πολυτελές και γρήγορο ταξίδι.
Tο πλοίο θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πάτρα-Mπρίντεζι-Aνκόνα, που αποτελεί μία νέα γραμμή για την εταιρία του Γεράσιμου Στρίντζη και η οποία θα συνδέει δύο ιταλικά λιμάνια της Aδριατικής. H διαδρομή Πάτρα-Mπρίντεζι θα καλύπτεται σε xρόνο ρεκόρ 9 ώρες και η διαδρομή Πάτρα-Aκνόνα μέσω Mπρίντεζι σε 21 ώρες.
Eπίσης, στα ολλανδικά ναυπηγεία, ολοκληρώνεται η κατασκευή του Blue Star 2, το οποίο θα δρομολογηθεί από τον επόμενο μήνα στην ίδια γραμμή με το Blue Star 1.
Mε τη δρομολόγηση των δύο παραπάνω πλοίων, ενισxύεται σημαντικά η θέση της Blue Star Ferries στις γραμμές της Aδριατικής, αφού επτά πλοία της εταιρίας θα συνδέουν σε καθημερινή βάση το σύνολο των ιταλικών και ελληνικών λιμένων της Aδριατικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024