Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕΝΑΕ: Όχι στην αύξηση ναύλων

ΕΝΑΕ: Όχι στην αύξηση ναύλων

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο αύξησης του ναυλολογίου εξέφρασε στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, ο εκπρόσωπος της ΕΝΑΕ, Νομάρχης Δωδεκανήσου, Γιάννης Μαχαιρίδης. Με αφορμή το θέμα του επαναπροσδιορισμού του συστήματος υπολογισμού […]

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο αύξησης του ναυλολογίου εξέφρασε στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, ο εκπρόσωπος της ΕΝΑΕ<...>, Νομάρχης Δωδεκανήσου, Γιάννης Μαχαιρίδης.

Με αφορμή το θέμα του επαναπροσδιορισμού του συστήματος υπολογισμού του ναυλολογίου, ο κ. Μαχαιρίδης επισήμανε ότι τυχόν αύξηση του ναύλου θα επιφέρει ένα επιπλέον πλήγμα στις χειμάζουσες οικονομίες των νησιών, όπου το κόστος διαβίωσης είναι ήδη βεβαρημένο με 25%, σε σχέση με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Πρόσθεσε δε ότι η αύξηση της τουριστικής περιόδου θα αποτελέσει ένα ακόμη εμπόδιο και ανασταλτικό παράγοντα στην προσέλκυση επισκεπτών στα νησιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024