Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπιτυχημένη συμμετοχή των Blue Star και Superfast Ferries στη Philoxenia 2009
Παρουσίαση του προγράμματος Hotel & Ferry

Επιτυχημένη συμμετοχή των Blue Star και Superfast Ferries στη Philoxenia 2009

Η Blue Star Ferries και η Superfast Ferries συμμετείχαν επιτυχημένα στη φετινή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη, από 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν στους επαγγελματίες του […]

Η Blue Star Ferries και η Superfast Ferries συμμετείχαν επιτυχημένα στη φετινή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia<...>, στη Θεσσαλονίκη, από 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν στους επαγγελματίες του χώρου και στο κοινό τα δρομολόγια εσωτερικού της εταιρείας για τη νέα τουριστική περίοδο με φυλλάδιο το οποίο διανεμήθηκε καθώς επίσης και το πρόγραμμα Hotel & Ferry για την περίοδο Νοεμβρίου 2009-Μαρτίου 2010.

Το πρόγραμμα Hotel & Ferry έχει σκοπό την ανάδειξη των νησιών ως χειμερινών τουριστικών προορισμών και χωρίζεται στις ακόλουθες κατηγορίες:

1. Hotel & Ferry στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Ταξίδια για μεμονωμένους που συνδυάζουν τη μεταφορά με πλοίο για 2 άτομα και 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Οι εκπτώσεις που προσφέρονται στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Blue Star Ferries για τα πακέτα αυτά, ανέρχονται σε ποσοστό έως και 50%. Το πρόγραμμα αφορά τα νησιά: Ρόδο, Κω, Λέρο, Κάλυμνο, Τήνο, Σύρο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Αμοργό.

2. Hotel & Ferry στην Κρήτη. Ταξίδια για μεμονωμένους που συνδυάζουν τη μεταφορά με πλοίο στο Ηράκλειο για 2 άτομα και 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Οι εκπτώσεις που προσφέρονται στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τη Superfast Ferries για τα πακέτα αυτά, ανέρχονται σε ποσοστό έως και 50%. Το πρόγραμμα αφορά ξενοδοχεία στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο,

3. Προσκύνημα στην Πάτμο. Ομαδικά ταξίδια στα οποία δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει το νησί της Αποκάλυψης.

4. Mini Κρουαζιέρα στη Ρόδο. Κρουαζιέρα για μεμονωμένους στη Ρόδο, με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά.

Όσον αφορά στις γραμμές της Αδριατικής, η Superfast Ferries παρουσίασε τις τιμές και τα δρομολόγια για το 2010 καθώς και την “Έκπτωση Early Booking 10%”. Η έκπτωση ισχύει σε όλα τα εισιτήρια επιβατών και ΙΧ οχημάτων για τα δρομολόγια Ελλάδας – Ιταλίας. Τα εισιτήρια πρέπει να εκδοθούν μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2010 και αφορούν ταξίδια μέχρι το τέλος του 2010.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024