Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈρχεται το Skiathos Palace Cup – Όλες οι λεπτομέρειες
Ιστιοπλοΐα

Έρχεται το Skiathos Palace Cup – Όλες οι λεπτομέρειες

Σημειώνεται πως τo Race Management έχει αναλάβει ο καταξιωμένος προπονητής με Ολυμπιακές επιτυχίες Θανάσης Πινιάρης.

Στο χάρτη των ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων έχει μπει η Σκιάθος με τη διεξαγωγή του Skiathos Palace Cup, που θα διεξαχθεί για 6η φορά στις μαγευτικές Κουκουναριές, το τριήμερο 5-7 Μαΐου 2023.

Μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους θα βρεθούν στο νησί των Σποράδων για να πάρουν μέρος στο Skiathos Palace Cup, με το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος να υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον αγώνα που τελεί υπό την αιγίδα του.

Στο επίκεντρο της διοργάνωσης βρίσκεται και το πολυτελές ξενοδοχείο Skiathos Palace, το οποίο θα φιλοξενήσει τους αθλητές κι όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο αγώνας υποστηρίζει την οργάνωση commonseas που ξεκίνησε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου για τη μείωση του πλαστικού που ρυπαίνει τις θάλασσές μας.

Σημειώνεται πως τo Race Management έχει αναλάβει ο καταξιωμένος προπονητής με Ολυμπιακές επιτυχίες Θανάσης Πινιάρης. Διοργανωτές του αγώνα είναι ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Σκιάθου, της Ελληνικής Iστιοπλοϊκής Oμοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024