Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΓραμμές Στρίντζη Ν.Α.Ε.: Παραλαβή Blue Star Paros

Γραμμές Στρίντζη Ν.Α.Ε.: Παραλαβή Blue Star Paros

Ο Όμιλος Γραμμές Στρίντζη Ναυτιλιακή Α.Ε.-Blue Star Ferries ανακοίνωσε την παραλαβή από το ναυπηγείο Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co. Ltd ενός ακόμη νεότευκτου πλοίου, του Blue Star Paros, που […]

Ο Όμιλος Γραμμές Στρίντζη<.> Ναυτιλιακή Α.Ε.-Blue Star Ferries ανακοίνωσε την παραλαβή από το ναυπηγείο Daewoo Shipbuilding & Marine<...> Engineering Co. Ltd ενός ακόμη νεότευκτου πλοίου, του Blue Star Paros, που πρόκειται να δρομολογηθεί άμεσα στις γραμμές των Κυκλάδων.

Το Blue Star Paros, είναι ένα ακόμη υπερσύγχρονο πλοίο, ταχύτητας 26 κόμβων, χωρητικότητας 1.500 επιβατών, διαθέτει 38 καμπίνες για επιβάτες (132 κλίνες) και έχει χώρο για 240 Ι.Χ. ή για 35 φορτηγά αυτοκίνητα και 104 Ι.Χ.

Το πλοίο διαθέτει άνετους κοινόχρηστους χώρους επιβατών και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσφέρει ένα πολυτελές ταξίδι όλο το χρόνο ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Tο Blue Star Paros θα καταπλεύσει στον Πειραιά στις 6 Μαΐου 2002 και θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιά-Πάρου-Νάξου-Σαντορίνης, συνεχίζοντας την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του Blue Star Ithaki.

Επίσης, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο ίδιο ναυπηγείο η ναυπήγηση και του δεύτερου πλοίου, του Blue Star Naxos, το οποίο θα δρομολογηθεί στις Κυκλάδες τον Ιούνιο του 2002.

Η Εταιρία επιθυμεί να ευχαριστήσει το ταξιδεύον κοινό για τη θερμή υποστήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνει στα πλοία της.

Με την προσθήκη των νεότευκτων αυτών πλοίων η Εταιρία μας θέλει να αποδείξει εμπράκτως την πρόθεσή της να εξυψώσει το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών στην Ελληνική Ακτοπλοΐα, παρόλο το μεγάλο οικονομικό βάρος που αναλαμβάνει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024