Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαH Minoan διαψεύδει την αποχώρηση της από τη γραμμή Ηράκλειο Πειραιά

H Minoan διαψεύδει την αποχώρηση της από τη γραμμή Ηράκλειο Πειραιά

Με ανακοίνωση τους οι Μινωικές Γραμμές διαβεβαίωσαν ότι δεν επιθυμούν να αποχωρήσουν από την γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς βάζοντας έτσι τέλος τις ανησυχίες των τελευταίων ημερών του προσωπικού της εταιρίας, […]

Με ανακοίνωση τους οι Μινωικές Γραμμές διαβεβαίωσαν ότι δεν επιθυμούν να αποχωρήσουν από την γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς βάζοντας έτσι τέλος τις<...> ανησυχίες των τελευταίων ημερών του προσωπικού της εταιρίας, αλλά και των μετόχων της.

Αναστάτωση επικρατούσε σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα μεταξύ των μετόχων και των εργαζομένων στις Μινωικές Γραμμές από τις φήμες και τις πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό για απόσυρση της εταιρείας από το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιά.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι για το συγκεκριμένο δρομολόγιο «φιλέτο» ενδιαφέρεται η Blue Star. Η ανησυχία έγινε ακόμα πιο έντονη με όσα ακούγονται για την πλήρη «ιταλοποίηση» των Μινωικών Γραμμών και τα σχέδια περί τοποθέτησης τους μόνο στις γραμμές της Αδριατικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024