Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΗ Superfast Ferries επελέγη για τη σύνδεση Σκωτίας και Ηπειρωτικής Ευρώπης

Η Superfast Ferries επελέγη για τη σύνδεση Σκωτίας και Ηπειρωτικής Ευρώπης

Η Superfast Ferries επελέγη από τον κρατικό οργανισμό Scottish Enterprise ως η πλέον ικανή και ειδικευμένη εταιρία στην οποία προσφέρεται η δρομολόγηση οχηματαγωγών επιβατηγών πλοίων για την εξυπηρέτηση της γραμμής […]

Η Superfast<.> Ferries επελέγη από τον κρατικό οργανισμό Scottish Enterprise ως η πλέον ικανή και ειδικευμένη εταιρία στην οποία προσφέρεται<...> η δρομολόγηση οχηματαγωγών επιβατηγών πλοίων για την εξυπηρέτηση της γραμμής Σκωτίας – Βόρειας Ηπειρωτικής Ευρώπης, δηλαδή μεταξύ του λιμένα του Rosyth πλησίον του Εδιμβούργου και λιμένα στην Ηπειρωτική Ευρώπη. Η έναρξη των δρομολογίων έχει προγραμματισθεί για το έτος 2002.
Ο διαγωνισμός έγινε μεταξύ 42 εταιριών που αρχικώς εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη σύνδεση Σκωτίας – Ηπειρωτικής Ευρώπης και τελικά μεταξύ 4 μεγάλων Ευρωπαϊκών εταιριών της επιβατηγού ναυτιλίας που έφθασαν στο καταληκτικό στάδιο του διαγωνισμού.
Ο κ. Robert Crawford, διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Scottish Enterprise δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη του σχεδίου για τη δρομολόγηση πλοίων σε απευθείας γραμμή από την Σκωτία στην Ηπειρωτική Ευρώπη, που ο οργανισμός μας επιδιώκει εδώ και κάποιο διάστημα. Μπορούμε τώρα να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο και στο ξεκίνημα των δρομολογίων το 2002. Η πρόταση που υπεβλήθη από την Superfast Ferries μας έπεισε ότι είναι η καλύτερη και η πλέον εξειδικευμένη εταιρία για την εξυπηρέτηση της γραμμής Σκωτίας – Ηπειρωτικής Ευρώπης".
Σε δήλωσή του, ο κ. Αλέξανδρος Παναγόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Superfast Ferries είπε: "Είμαστε υπερήφανοι που επελέγη η εταιρία μας για την σημαντική αυτή σύνδεση της Σκωτίας με την Ηπειρωτική Ευρώπη. Όπως και η Ελλάδα η οποία είναι γεωγραφικά στην περιφέρεια της Ευρώπης, έτσι και η οικονομία της Σκωτίας έχει πολλά να ωφεληθεί από την απευθείας σύνδεσή της με τους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τα ολοκαίνουργια και υπερπολυτελή πλοία μας".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024