Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΙδρύθηκε νέα εταιρία στον ναυτιλιακό κλάδο

Ιδρύθηκε νέα εταιρία στον ναυτιλιακό κλάδο

Νέα θυγατρική εταιρία ιδρύθηκε πρόσφατα στον ναυτιλιακό κλάδο και συγκεκριμένα στην γενική πρακτόρευση ναυτιλιακών εταιριών. Η νέα εταιρία ιδρύθηκε από τον Όμιλο “Επιχειρήσεις Αττικής Α.Ε.”, ονομάζεται Attica Premium Α.Ε., και […]

Νέα θυγατρική εταιρία ιδρύθηκε πρόσφατα στον ναυτιλιακό κλάδο και συγκεκριμένα στην γενική πρακτόρευση ναυτιλιακών εταιριών<...>. Η νέα εταιρία ιδρύθηκε από τον Όμιλο "Επιχειρήσεις Αττικής Α.Ε.", ονομάζεται Attica Premium Α.Ε., και θα αναλάβει τη γενική πρακτόρευση των ναυτιλιακών εταιριών του Ομίλου Superfast<.> Ferries και Γραμμές Στρίντζη.
Η νέα εταιρία θα δραστηριοποιηθεί άμεσα με τρία υποκαταστήματα στην Αθήνα, ένα στον Πειραιά, και ένα στην Θεσσαλονίκη, για την εξυπηρέτηση του δικτύου πωλήσεων Αττικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Παράλληλα θα εγκαταστήσει υποκαταστήματα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Attica Premium Α.Ε. ιδρύθηκε με αρχικό κεφάλαιο 200.000.000 δρχ. έχει έδρα την Βούλα Αττικής και ανήκει κατά 100% στις Επιχειρήσεις Αττικής Α.Ε. Σκοπός της ίδρυσης της νέας θυγατρικής εταιρίας είναι η καθετοποίηση της παραγωγής και η εντός του Ομίλου εξυπηρέτηση της διαχείρισης και προώθησης των εργασιών καθώς και του δικτύου πωλήσεων, το οποίο θα ελέγχεται πλήρως και με χαμηλότερο κόστος, αφού τα κέρδη της Attica Premium Α.Ε. από τις προμήθειες που προέρχονται από τις πωλήσεις εισιτηρίων, θα προσμετρώνται στα κέρδη του Ομίλου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024