Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΉρθαν τα νέα Highspeed της Minoan Flying Dolphins

Ήρθαν τα νέα Highspeed της Minoan Flying Dolphins

Η εταιρία Minaon Flying Dolphins ανακοίνωσε την παραλαβή των νεότευκτων υπερταχύπλοων νέας τεχνολογίας Highspeed 3 και 4 από τα ναυπηγεία Austral της Αυστραλίας. Τα δύο πλοία ταξιδεύουν προς την Ελλάδα, […]

Η εταιρία Minaon<.> Flying Dolphins ανακοίνωσε την παραλαβή των νεότευκτων υπερταχύπλοων νέας τεχνολογίας<...> Highspeed 3 και 4 από τα ναυπηγεία Austral της Αυστραλίας.
Τα δύο πλοία ταξιδεύουν προς την Ελλάδα, και αναμένονται στον Πειραιά το Highspeed 3 στις 20 Ιουλίου και το Highspeed 4 στις 25 Ιουλίου.
Επισημαίνεται, ότι το Highspeed 3 είναι αδελφό πλοίο του Highspeed 2, το οποίο ήδη δρομολογείται στις Γραμμές Κυκλάδων. Το Highspeed 4, θα είναι μεγαλύτερο με μεταφορική δυναμικότητα 1050 επιβατών και 220 αυτοκινήτων ΙΧ και ταχύτερο υπερταχύπλοο νέας τεχνολογίας το οποίο θα εξυπηρετεί ακτοπλοϊκές γραμμές της πατρίδας μας.
Μετά την παραλαβή των δύο αυτών πλοίων η μεταφορική ικανότητα σε κάθε αναχώρηση του στόλου των Highspeed θα υπερβαίνει τις 3000 επιβάτες και 500 ΙΧ. Στο παραπάνω δυναμικό πρέπει να υπολογισθεί και η δυναμικότητα των 4 ταχυπλόων Flyingcat, που μπορούν να μεταφέρουν πάνω από 1500 επιβάτες σε κάθε αναχώρηση τους.
Μετά τις παραπάνω εξελίξεις ο στόλος ταχυπλόων σκαφών της εταιρίας Minoan Flying Dolphins διαμορφώνεται ως εξής: τέσσερα Highspeed με δυναμικότητα μεταφοράς επιβατών και οχημάτων
τέσσερα Flyingcat με δυναμικότητα μεταφοράς επιβατών
τρία Mega Dolphins και εικοσιέξι Flying Dolpins με δυναμικότητα μεταφοράς επιβατών
Τα δύο νέα υπερταχύπλοα νέας τεχνολογίας ολοκληρώνουν την παρούσα φάση του ναυπηγικού προγράμματος ταχύπλοων νέας τεχνολογίας της Minoan Flying Dolphins συνολικού ύψους 30 δισ. δρχ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024