Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜαγνητοσκοπημένο μήνυμα από τον Περικλή Παναγόπουλο
Aγνωστο παραμένει το ύψος του χρηματικού ποσού που ζητείται

Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα από τον Περικλή Παναγόπουλο

Νεότερη επικοινωνία της οικογένειας με τους δράστες υπήρξε, αργά το βράδυ της Τετάρτης, κατά την οποία ζητήθηκε περισσότερος χρόνος προκειμένου να συγκεντρωθεί το συνολικό ποσό των λύτρων, σύμφωνα με πληροφορίες. […]

Νεότερη επικοινωνία της οικογένειας με τους δράστες υπήρξε, αργά το βράδυ της Τετάρτης, κατά την οποία ζητήθηκε<...> περισσότερος χρόνος προκειμένου να συγκεντρωθεί το συνολικό ποσό των λύτρων, σύμφωνα με πληροφορίες. Aγνωστο ωστόσο παραμένει ακόμα το ύψος του χρηματικού ποσού που ζητείται.

Όπως φαίνεται, βεβαιώθηκε η καλή κατάσταση της υγείας του εφοπλιστή μέσω μαγνητοσκοπημένου οπτικοακουστικού υλικού, όπου ο όμηρος κρατούσε μια εφημερίδα ώστε να φαίνεται η ημερομηνία έκδοσης. Στο μήνυμα πιθανόν δόθηκαν οι τελευταίες οδηγίες στους συγγενείς του εφοπλιστή. Μέχρι και χθες, αναφέρουν οι πληροφορίες, τα μέλη της οικογένειας του κ. Παναγόπουλου είχαν έρθει τουλάχιστον δύο φορές σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους απαγωγείς.

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου, κ. Βασίλη Τσιατούρα, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης και αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής. Με βάση στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, ολοένα και πιο πιθανή φαντάζει η εμπλοκή κακοποιών στην υπόθεση, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί ή καταδικαστεί παλαιότερα για υποθέσεις εκβιασμών. Τέλος, έρευνες γίνονται σε φαρμακεία της Αττικής – και όχι μόνο – για «ύποπτες» αγορές συγκεκριμένου φαρμάκου, που απαιτείται για την υγεία του Π. Παναγόπουλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024