Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileMinoan Lines: με ανανεωμένο κόμβο στον διαδίκτυο καλωσορίζουν το νέο έτος

Minoan Lines: με ανανεωμένο κόμβο στον διαδίκτυο καλωσορίζουν το νέο έτος

Στον “αέρα” είναι, από τις 21 Δεκεμβρίου 2001, το νέο, ανανεωμένο site της Minoan Lines, αποσκοπώντας στην καθημερινή και πλήρη ενημέρωση, τόσο του εξειδικευμένου (επενδυτές, πρακτορεία ταξιδίων) όσο και του […]

Στον "αέρα" είναι, από τις 21 Δεκεμβρίου 2001, το νέο, ανανεωμένο site της Minoan<.> Lines, αποσκοπώντας στην<...> καθημερινή και πλήρη ενημέρωση, τόσο του εξειδικευμένου (επενδυτές, πρακτορεία ταξιδίων) όσο και του απλού κοινού.

Tο site σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, παρέχει ενημέρωση για: την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας επί 30 χρόνια στον χώρο της ναυτιλίας
το φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα και τη στρατηγική ανάπτυξής της
το κοινωνικό της πρόσωπο
τον υπερσύγχρονο στόλο και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που παρέχονται στα πλοία της
τα δρομολόγια και τις τιμές των εισιτηρίων, εσωτερικού και εξωτερικού
το εκτεταμένο εμπορικό της δίκτυο
H μεγάλη, πρωτοπόρος ελληνική ναυτιλιακή εταιρία προκαλεί την τεχνολογία και τους φίλους του διαδικτύου με τη μοναδική, τελευταίας τεχνολογίας, δυνατότητα πλοήγησης που παρέχει στους εσωτερικούς χώρους του σύγχρονου στόλου της μέσω εικονικής περιήγησης. Mια υπηρεσία που πρώτη η Minoan Lines παρέχει στον χώρο της ακτοπλοΐας στους χρήστες του διαδικτύου.

H φιλοσοφία της εταιρίας είναι πελατοκεντρική και τελικός αποδέκτης των επιχειρηματικών κινήσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της είναι πάντα ο άνθρωπος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024