Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέες αγορές πλοίων από την Minoan Flying Dolphins

Νέες αγορές πλοίων από την Minoan Flying Dolphins

Η ναυτιλιακή εταιρία Minoan Flying Dolphins ανακοίνωσε την αγορά 6 επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων, τα οποία είναι δρομολογημένα από τον Πειραιά και την Ραφήνα προς τα νησιά των Κυκλάδων. Πρόκειται […]

Η ναυτιλιακή εταιρία Minoan<.> Flying Dolphins ανακοίνωσε την αγορά 6 επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων, τα οποία<...> είναι δρομολογημένα από τον Πειραιά και την Ραφήνα προς τα νησιά των Κυκλάδων.
Πρόκειται για:
1. το F/B Express Αφροδίτη της Ναυτικής Εταιρίας Express Τήνος
2. το F/B Express Αθηνά της Ναυτικής Εταιρίας Express Αθηνά
3. το F/B Express Απόλλων της Ναυτικής Εταιρίας Express Ίκαρος
4. το F/B Express Ερμής της Ναυτικής Εταιρίας Express Ζέφυρος
5. το F/B Express Ολυμπία της Ναυτικής Εταιρίας Αιγαίο Πέλαγος
6. το F/B Express Σαντορίνη της Ναυτικής Εταιρίας Express Σαντορίνη
Οι παραπάνω ναυτικές εταιρίες είναι συμφερόντων του εφοπλιστή κ. Κώστα Αγαπητού.
Με την παραπάνω ενέργεια υλοποιείται μέρος της επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρίας που αφορά στις γραμμές Κυκλάδων, όπου διακινούνται ετησίως περίπου 3 εκατ. επιβάτες.
Στην περιοχή αυτή, υπάρχει ήδη έντονη και ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία της Minoan Flying Dolphins με τα νεότευκτα πλοία<.> νέας τεχνολογίας Highspeed 1 και Flying Cat 3 (πρώην Turbocat Athina).
Η αγορά των παραπάνω πλοίων, κρίθηκε από την διοίκηση της Minoan Flying Dolphins ως επιβεβλημένη, αφενός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μεταφορικών αναγκών στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών προς/από τις Κυκλάδες, αφετέρου για την εξυπηρέτηση των διακινούμενων επιβατών με τον χαμηλότερο -σε σχέση με τους ναύλους των πλοίων νέας τεχνολογίας- ναύλο των συμβατικών πλοίων.
Με την προσθήκη στον στόλο της εταιρίας των 6 αυτών συμβατικών πλοίων τετραπλασιάζεται η σημερινή μεταφορική δυναμικότητα της εταιρείας στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, αφού αυτή αυξάνεται κατά 18.000 επιβάτες ημερησίως.
Με τα παραπάνω πλοία το 1999 θα διακινηθούν 1.500.000 επιβάτες, και ο κύκλος εργασιών θα ανέλθει σε 7 δισ. δρχ. περίπου.
Μετά την αγορά των παραπάνω έξι πλοίων και έχοντας ως βάση τα στοιχεία κίνησης του 1999, οι επιβάτες της Minoan Flying Dolphins θα αυξηθούν κατά 50% και θα ανέλθουν σε 4,5 εκατ. ετησίως. Επίσης, ο κύκλος εργασιών θα αυξηθεί κατά 70% και θα ανέλθει συνολικά σε 17 δισ. δρχ. ετησίως.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024