Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠαραμένει η Βlue Star Ferries στα Δωδεκάνησα

Παραμένει η Βlue Star Ferries στα Δωδεκάνησα

Μετά την απόρριψη της αίτησης αναθεώρησης κατά των αποφάσεων της Ρυθμιστικής Αρχής Θαλασσίων Ενδομεταφορών η Blue Star Ferries παραμένει στα Δωδεκάνησα…

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αναθεώρησης κατά των αποφάσεων 79 και 80/2002 της Ρυθμιστικής Αρχής Θαλασσίων Ενδομεταφορών σχετικά<...> με τη δρομολόγηση των Blue Star Ferries και ουσιαστικά την είσοδο της εταιρείας “Γραμμές Στρίντζη” στα Δωδεκάνησα, που είχαν υποβάλλει οι εταιρείες ΔΑΝΕ, Κάσος ΝΕ, Ικαρία ΝΕ, Σάμη ΝΕ.

Η ΔΑΝΕ και οι εταιρείες συμφερόντων Μάκη Αγούδημου, οι οποίες έχουν υπογράψει με το ΥΕΝ σύμβαση τριετούς ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση των γραμμών Δωδεκανήσου, έκαναν αίτηση αναθεώρησης των αποφάσεων στη ΡΑΘΕ με βασική αιτιολογία ότι το ΥΕΝ έχει δικαίωμα να απορρίπτει δηλώσεις ελεύθερης δρομολόγησης, έστω και αν δεν προβλέπεται ρητά από το νόμο.

Η Ρυθμιστική Αρχή Θαλασσίων Ενδομεταφορών απέρριψε τις αιτήσεις αναθεώρησης των αποφάσεών της, θεωρώντας ότι αυτές λήφθηκαν μετά από σωστή ερμηνεία του νόμου.

Οι τέσσερις εταιρείες, εάν θέλουν , μπορούν να προσφύγουν με αίτηση ακύρωσης, στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιώς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024