Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠρόταση για συνένωση των ενώσεων εφοπλιστών ακτοπλοΐας και επιβατηγών πλοίων

Πρόταση για συνένωση των ενώσεων εφοπλιστών ακτοπλοΐας και επιβατηγών πλοίων

Οι κ.κ. Α. Ποταμιάνος και Π. Σφηνιάς, πρόεδροι αντίστοιχα της Ένωσης Εφοπλιστών Επιβατικών Πλοίων (ΕΕΕΠ) και της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας (ΕΕΑ), ανακοίνωσαν τα παρακάτω σχετικά με την πορεία της ελληνικής […]

Οι κ.κ. Α. Ποταμιάνος και Π. Σφηνιάς, πρόεδροι αντίστοιχα της Ένωσης Εφοπλιστών Επιβατικών Πλοίων (ΕΕΕΠ<.>) και της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας (ΕΕΑ<.>), ανακοίνωσαν<...> τα παρακάτω σχετικά με την πορεία της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας.
Με απόλυτο σεβασμό στον κυριαρχικό ρόλο της κάθε ένωσης στον τομέα της, δήλωσαν την κοινή πρόθεση τους, να αναλωθούν για την διαμόρφωση μιας ενιαίας πλατφόρμας δράσεως. Αυτή θα εξυπηρετεί όλους τους ενασχολούμενους με την επιβατηγό ναυτιλία, στα πλαίσια της προοπτικής δράσης των μελών των ενώσεων όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κοινός στόχος, θα είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στις τακτικές γραμμές της ακτοπλοΐας, στις θαλάσσιες ενδοκοινοτικές μεταφορές, αλλά και στον τομέα της κρουαζιέρας.
Για τον σκοπό αυτό, ο κ. Ποταμιάνος και ο κ. Σφηνιάς θα εισηγηθούν ανάλογα προς τα διοικητικά τους συμβούλια και κατ' επέκταση προς όλα τα μέλη τους, με απώτερο στόχο την δημιουργία μιας ένωσης, στα πλαίσια της οποίας θα διασφαλίζονται τα κεκτημένα δικαιώματα των μελών τους.
Χάριν της ενότητας όλων των παραγόντων της επιβατηγού ναυτιλίας, δεν θα πρέπει να γίνονται μεμονωμένες δηλώσεις όπως αυτές, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, διότι δεν αντιπροσωπεύουν ούτε τις προθέσεις των ενώσεων, ούτε την κοινή επιδιωκόμενη πολιτική της επιβατηγού ναυτιλίας, ούτε αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία μελών των ενώσεων. Μοναδικός σκοπός της κοινής προσπάθειας είναι η εξυπηρέτηση όλων των συμφερόντων των μελών προς όφελος της ελληνικής ναυτιλίας.
Οι διοικήσεις της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας και της Ένωσης Εφοπλιστών Επιβατικών Πλοίων, μόνες αρμόδιες για την πορεία των συζητήσεων που αφορούν στην συνένωση τους, θα ενημερώσουν σύντομα με ανακοίνωση τους για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024