Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠρωτόπαπας: `Aνευ περιεχομένου το μέτρο της τοποθέτησης γιατρών στα επιβατικά πλοία
Υπεύθυνος Υγείας και Πρόνοιας Κ.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Πρωτόπαπας: `Aνευ περιεχομένου το μέτρο της τοποθέτησης γιατρών στα επιβατικά πλοία

“Η αναγκαστική παραίτηση 13 από τους 20 γιατρούς που είχαν διορισθεί στην ακτοπλοΐα, και η απειλή παραίτησης και των υπολοίπων 7, καθιστά δυστυχώς άνευ περιεχομένου το μέτρο της τοποθέτησης γιατρώνστα […]

“Η αναγκαστική παραίτηση 13 από τους 20 γιατρούς που είχαν διορισθεί στην ακτοπλοΐα, και η απειλή παραίτησης και των υπολοίπων 7, καθιστά δυστυχώς άνευ περιεχομένου το μέτρο της τοποθέτησης γιατρών<...>στα επιβατικά πλοία. Για την εξέλιξη αυτή η Κυβέρνηση και ειδικά το Υπουργείο Υγείας φέρει αποκλειστικά την ευθύνη, μια και αδιαφόρησε στις συνεχείς επικλήσεις για την αδυναμία των γιατρών να ανταποκριθούν σε απαράδεκτα και εξαντλητικά ωράρια εργασίας”. Ανέφερε σε χτεσινές δηλώσεις του ο υπεύθυνος Υγείας και Πρόνοιας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Χρήστος Πρωτόπαπας.

Μάλιστα χαρακτηριστικά πρόσθεσε: “Δεν γνωρίζουμε αν το Υπουργείο πιστεύει ότι κάποιος γιατρός μπορεί να εργάζεται 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς αναπληρωτή, και να παρέχει αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες υγείας. Εάν αυτό το πιστεύουν σημαίνει ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Εάν όχι, -το πιθανότερο- σημαίνει ότι για μια ακόμα φορά εμπαίζουν τους πολίτες”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024