Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣε αντίστροφη μέτρηση το ουδέτερο ενιαίο ακτοπλοϊκό εισιτήριο

Σε αντίστροφη μέτρηση το ουδέτερο ενιαίο ακτοπλοϊκό εισιτήριο

Νέες συνθήκες διαμορφώνονται στη ναυτιλία, ο αυτοματισμός εξαπλώνεται ταχύτατα, νέα πλοία ναυπηγούνται διαρκώς και αλλάζουν ραγδαία οι συνθήκες της αγοράς. Για να προωθήσουν αποτελεσματικότερα τα προϊόντα τους, οι εταιρίες που […]

Νέες συνθήκες διαμορφώνονται στη ναυτιλία, ο αυτοματισμός εξαπλώνεται ταχύτατα, νέα πλοία ναυπηγούνται διαρκώς και αλλάζουν ραγδαία οι συνθήκες της αγοράς. Για να προωθήσουν<...> αποτελεσματικότερα τα προϊόντα τους, οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο χρειάζεται να επεκτείνουν το δίκτυο διανομής τους. Η επέκταση αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά μέσω των διαφόρων συστημάτων κράτησης θέσεων και έκδοσης εισιτηρίων.
Η επέκταση του δικτύου διανομής δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά ταυτόχρονα επιτείνει την ανάγκη συστηματικότερης παρακολούθησης. Εξίσου επιτακτική, όμως, είναι και η ανάγκη ενός αποτελεσματικού μηχανισμού διακανονισμού των πωλήσεων που πραγματοποιούνται από το δίκτυο διανομής. Την ανάγκη αυτή έρχεται να καλύψει η Τράπεζα Πειραιώς, με την ίδρυση της Πειραιώς CTS<.> ΑΕ.
Μέτοχοι της εταιρίας είναι η Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και η Πειραιώς Finance ΑΕ. Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε Δρχ 500.000.000. Τα γραφεία της εταιρίας είναι στον Πειραιά, ΙΙας Μεραρχίας 7 & Φίλωνος, στον 4ο όροφο.
Όπως ανέφερε στο TDN ο γενικός διευθυντής της CTS, κ. Νίκος Σπυριδάκης, οι κυριότεροι άμεσοι στόχοι της CTS είναι: η επέκταση του αυτοματισμού
η διακίνηση του ουδέτερου ενιαίου ακτοπλοϊκού εισιτηρίου
η επεξεργασία και ο διακανονισμός των πωλήσεων που πραγματοποιούν τα πρακτορεία για λογαριασμό των ακτοπλοϊκών εταιριών
Η επίτευξη αυτών των στόχων θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη οργάνωση του δικτύου διανομής, η οποία με τη σειρά της θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο πνεύμα που διέπει το θεσμικό πλαίσιο του ΥΕΝ.
H επιλογή της εταιρίας λογισμικού, που θα αναλάβει την υλοποίηση του λειτουργικού προγράμματος, πρόκειται να γίνει ως το τέλος Ιουνίου. Στόχος είναι ο νέος μηχανισμός πωλήσεων και διακανονισμού ακτοπλοϊκών εισιτηρίων να ξεκινήσει σε πιλοτική εφαρμογή τον Οκτώβριο του 2000 και να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από τον Ιανουάριο του 2001.
Η CTS προωθεί τη χρήση ουδέτερου ενιαίου εισιτηρίου για όσες εταιρίες ενταχθούν στο σύστημα.
Με το νέο σύστημα, θα ανοιχτεί ο δρόμος για να μπουν και άλλοι πράκτορες στο ναυτιλιακό εισιτήριο.
Στους μελλοντικούς στόχους της CTS περιλαμβάνεται η επέκταση του συστήματος στο δίκτυο διανομής των ξενοδοχείων, των εταιριών ενοικίασης αυτοκινήτων, των σιδηροδρόμων, και άλλων μεταφορέων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024