Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣώοι όλοι οι επιβάτες του Flying Dolphin που πήρε φωτιά

Σώοι όλοι οι επιβάτες του Flying Dolphin που πήρε φωτιά

Σώοι και αβλαβείς αποβιβάστηκαν στη Μαρίνα Ζέας όλοι οι επιβάτες του Flying Dolphin No 5 της εταιρίας Minoan Flying Dolphins, που πήρε φωτιά καθώς ταξίδευε από την Αίγινα. Σε ανακοίνωσή […]

Σώοι και αβλαβείς αποβιβάστηκαν στη Μαρίνα Ζέας όλοι οι επιβάτες του Flying Dolphin No 5 της εταιρίας Minoan<.> Flying Dolphins, που πήρε φωτιά<...> καθώς ταξίδευε από την Αίγινα.
Σε ανακοίνωσή της η εταιρία ζητά συγνώμη από τους 69 επιβάτες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν και ενημερώνει ότι θα φροντίσει για την πλήρη αποκατάσταση της όποιας ζημιάς έχουν υποστεί από την απώλεια των προσωπικών τους ειδών.
Το Flying Dolphin No 5 είναι πλήρως ασφαλισμένο στην ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου και καλύπτεται έναντι όλων των κινδύνων πλοίου και επιβαινόντων.
Επίσης, είναι επιθεωρημένο και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τους προβλεπόμενους Εθνικούς και Διεθνούς Κανονισμούς.
Η Minoan Flying Dolphins με ανακοίνωση της ευχαριστεί ιδιαίτερα τον πλοίαρχο και τα μέλη του πληρώματος για την άμεση βοήθεια και ασφαλή μεταφορά των επιβατών στα άλλα σκάφη της εταιρίας.
Επίσης, ευχαριστεί τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Χρήστο Παπουτσή και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υ.Ε.Ν. για την βοήθεια τους.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις υπηρεσίες του Υ.Ε.Ν. και μόλις προκύψει το πόρισμα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την Minoan Flying Dolphins.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024