Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣτην Ιταλία λιμενικοί πράκτορες της Superfast Ferries

Στην Ιταλία λιμενικοί πράκτορες της Superfast Ferries

Τριήμερο ταξίδι στην Ιταλία, που συνδύαζε δουλειά με διασκέδαση, διοργάνωσε πριν λίγες μέρες η Superfast Ferries για τους λιμενικούς της πράκτορες. Το γκρουπ, αποτελούμενο από στελέχη διαφόρων τμημάτων της εταιρίαςκαι […]

Τριήμερο ταξίδι στην Ιταλία, που συνδύαζε δουλειά με διασκέδαση, διοργάνωσε πριν λίγες μέρες η Superfast Ferries για τους λιμενικούς της πράκτορες. Το γκρουπ, αποτελούμενο από στελέχη διαφόρων τμημάτων της εταιρίας<...>και από τους λιμενικούς πράκτορες της Αδριατικής (Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Ανκόνα και Μπάρι), επιβιβάστηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου στο Superfast V με προορισμό το Μπάρι.

Στη διάρκεια του ταξιδιού προς Ιταλία πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και workshops στην αίθουσα συνεδριάσεων του πλοίου, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα με γνώμονα πάντα την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και των φορτηγών ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι στόχοι της εταιρίας για περαιτέρω ανάπτυξη.

Με την άφιξη στο Μπάρι την επόμενη μέρα, το γκρουπ των συνεργατών επισκέφθηκε το Αλμπερομπέλλο, ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Απουλίας, γνωστό και ως «χωριό των τρούλων». Μετά από γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, όπου δοκίμασαν παραδοσιακές συνταγές και μια σύντομη στάση στο Μπάρι για ψώνια, επιβιβάστηκαν στο Superfast V για το ταξίδι της επιστροφής.

Σημειώνεται πως η Superfast Ferries διαθέτει στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας και Σκωτίας – Βελγίου και είναι μέλος της Attica Group. Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιριών Superfast Ferries και Blue Star Ferries, που προσφέρουν σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024