Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣτον Πειραιά το πρότυπο των πλοίων της Minoan

Στον Πειραιά το πρότυπο των πλοίων της Minoan

Το πρότυπο του νεοναυπηγούμενου πλοίου της Minoan Flying Dolphins που προτίθεται η εταιρία να δρομολογήσει στις γραμμές Κυκλάδων, Ιονίου και Σποράδων, θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι ενδιαφερόμενοι σήμερα […]

Το πρότυπο του νεοναυπηγούμενου πλοίου της Minoan<.> Flying Dolphins που προτίθεται η εταιρία να δρομολογήσει στις γραμμές Κυκλάδων, Ιονίου και Σποράδων, θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι ενδιαφερόμενοι σήμερα το απόγευμα στον Πειραιά.
Το πλοίο θα βρίσκεται στον Πειραιά καθ’ οδόν από την Αυστραλία προς την Ιρλανδία, όπου θα παραδοθεί στην ιδιοκτήτρια εταιρία.
Η εταιρία, το καλοκαίρι του 1999 προτίθεται να υλοποιήσει ένα μέρος των επενδύσεων της ύψους 105 εκατ. δολαρίων για τη ναυπήγηση τριών αντίστοιχων πλοίων νέας τεχνολογίας.
Η Minoan Flying Dolphins συνολικά πρόκειται να επενδύσει κεφάλαια ύψους 250 εκατ. δολαρίων περίπου, στη δρομολόγηση νεοναυπηγούμενων High Speed Ferries στη γραμμή Πειραιώς-Χίου-Μυτιλήνης και τρία επίσης στις γραμμές Κυκλάδων, Ιονίου και Σποράδων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024