Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνεχίζει το έργο Κοινωνικής Ευθύνης η Blue Star Ferries

Συνεχίζει το έργο Κοινωνικής Ευθύνης η Blue Star Ferries

Το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Blue Star Ferries, το οποίο και τιτλοφορείται «Με προορισμό Εσάς», αναδεικνύει την ευαισθητοποίηση της εταιρίας σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση και τη στήριξητων […]

Το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Blue Star Ferries, το οποίο και τιτλοφορείται «Με προορισμό Εσάς», αναδεικνύει την ευαισθητοποίηση της εταιρίας σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση και τη στήριξη<...>των νέων στο χώρο της Ναυτιλίας.

Εστιάζοντας στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και ειδικότερα στα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, η Blue Star Ferries ανταποκρίθηκε στο αίτημα του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλύμνου για την παροχή εργαστηριακού εξοπλισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΤΕΕ Καλύμνου λειτουργεί για τρίτη χρονιά ο Ναυτικός – Ναυτιλιακός Τομέας με ειδικότητα Πλοιάρχων και Μηχανικών Ε.Ν. Είναι το μοναδικό ΤΕΕ σε όλα τα Δωδεκάνησα με την ειδικότητα Πλοιάρχων – Μηχανικών και φιλοξενεί πλήθος μαθητών από την ευρύτερη περιοχή που αποτελεί τόπο με μεγάλη ναυτική παράδοση.

Η παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Blue Star Ferries που επισκέφθηκαν το ΤΕΕ Καλύμνου και συνάντησαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Η συγκεκριμένη προσφορά εντάσσεται σε μια σειρά ενεργειών που θα ακολουθήσουν στα νησιά που εξυπηρετεί η Blue Star Ferries, αφού ήδη επί σειρά ετών βρίσκεται διακριτικά δίπλα σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Φιλανθρωπικά και Κοινωφελή ιδρύματα, Μητροπόλεις, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς συλλόγους, την Ιατρική επιστημονική κοινότητα, με μόνο στόχο την διευκόλυνση και την άμεση παροχή στήριξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024