Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤαλαιπωρίας συνέχεια για τους επιβάτες πλοίων

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους επιβάτες πλοίων

Γολγοθάς φαντάζει το όνειρο κάθε Έλληνα εργαζόμενου για λίγες ημέρες διακοπών σε κάποιο από τα νησιά της χώρας μας. Τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκέςσυνδέσεις εξακολουθούν να υπάρχουν με αρκετά πλοία να […]

Γολγοθάς φαντάζει το όνειρο κάθε Έλληνα εργαζόμενου για λίγες ημέρες διακοπών σε κάποιο από τα νησιά της χώρας μας. Τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές<...>συνδέσεις εξακολουθούν να υπάρχουν με αρκετά πλοία να εμφανίζουν βλάβες, ενώ η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού εντείνεται ακόμη περισσότερο λόγω των καταστάσεων στο Λίβανο – και των αλλαγών που επέφερε στα δρομολόγια κάποιων πλοίων, αλλά και των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Τα πλοία `Ιεράπετρα` και `Κρήτη ΙΙ` μετέχουν σε επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από την εμπόλεμη ζώνη του Λιβάνου, ενώ το πλοίο `Β. Κορνάρος` που πραγματοποιεί τα δρομολόγια του `Ιεράπετρα` ακύρωσε το χτεσινό πρωινό δρομολόγιο από Ρόδο για Κω – Κάλυμνο – Σάμο – Θεσσαλονίκη, με επιστροφή, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρίας, δεν θα πραγματοποιήσει και το απογευματινό δρομολόγιο της Κυριακής από Ρόδο για Σητεία, ούτε και το δρομολόγιο της Δευτέρας από Σητεία για Ρόδο. Σημειώνεται ότι ο σχεδιασμός του λιμενικού προβλέπει την αντικατάσταση δρομολογίων του `Ιεράπετρα` από το `Β. Κορνάρος` έως τις 25 Ιουλίου και του `Κρήτη ΙΙ` από το `Πρέβελη`, το οποίο ματαίωσε μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 25 του μηνός την εκτέλεση του δρομολογίου από Πειραιά προς Ρέθυμνο και αντιστρόφως.

Από την άλλη, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, το ταχύπλοο `Super Jet` δεν κατάφερε προχτές να δέσει στη Μήλο, συνεχίζοντας το ταξίδι του για Φολέγανδρο, Ίο, Θήρα, Κουφονήσια και Αμοργό, ταλαιπωρώντας τους 386 επιβάτες του από τον Πειραιά.

Παράλληλα, εκτός δρομολογίων παραμένει και το `Εξπρές Σαντορίνη`. Όπως έγινε γνωστό από την πλοιοκτήτρια εταιρία, οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν την Τετάρτη για Πάρο και Νάξο θα ταξιδέψουν την Πέμπτη με το `Highspeed 3` και το `Εξπρές Αθηνά`, ενώ όσοι επρόκειτο να ταξιδέψουν για Ίο και θήρα θα φύγουν με το `Higspeed 5` και το `Εξπρές Αθηνά`.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024