Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤουριστική συνεργασία Ελλάδας – Κροατίας με ναυτιλιακή γραμμή Ντουμπρόβνικ-Κέρκυρα

Τουριστική συνεργασία Ελλάδας – Κροατίας με ναυτιλιακή γραμμή Ντουμπρόβνικ-Κέρκυρα

Στα πλαίσια επίσκεψης του Έλληνα αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Τάσου Γιαννίτση στην Κροατία και στη συνάντηση που είχε με τον Κροάτη υπουργό Εξωτερικών Τονίνο Πίτσουλα, μεταξύ άλλων θεμάτων αναλύθηκε και η […]

Στα πλαίσια επίσκεψης του Έλληνα αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Τάσου Γιαννίτση στην Κροατία και στη συνάντηση που είχε με<...> τον Κροάτη υπουργό Εξωτερικών Τονίνο Πίτσουλα, μεταξύ άλλων θεμάτων αναλύθηκε και η δυνατότητα συνεργασίας στον τουριστικό τομέα, με άμεση προοπτική τη δημιουργία ναυτιλιακών γραμμών στην περιοχή Αδριατικής-Ιονίου, δεδομένης της εγγύτητας Ντουμπρόβνικ-Κέρκυρας που αποτελούν πόλο έλξης των τουριστών.

Οι δύο πλευρές επίσης εξέφρασαν την επιθυμία να εργαστούν για την γρήγορη ολοκλήρωση του οδικού άξονα Βορρά-Νότου, τονίζοντας την ανάγκη συνεργασίας με την Αλβανία και το Μαυροβούνιο, περιοχές στις οποίες η υλοποίηση του άξονα καθυστερεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση συζήτησαν και τα επιχειρηματικά στελέχη και στελέχη του ΕΟΤ, που συνοδεύουν τον κ. Γιαννίτση, με τους Κροάτες αντιπροσώπους. Αυτό που έχει σημασία, τόνισαν οι Έλληνες διπλωμάτες, είναι να δούμε την τουριστική ανάπτυξη των δύο χωρών ως `κοινό πακέτο`, ως ανάπτυξη συνεργασίας και όχι ανταγωνιστικά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024