Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΒουλιάζει η συμφωνία μεταξύ Minoan Flying Dolphins και ΝΕΛ

Βουλιάζει η συμφωνία μεταξύ Minoan Flying Dolphins και ΝΕΛ

Πρόσφατα είχε αποφασιστεί μεταξύ των εταιριών Minoan Flying Dolphins και ΝΕΛ η συμφωνία για συνεργασία των δύο εταιριών σε θαλάσσια γεωγραφικά διαμερίσματα, στα οποία συμπίπτει η εμπορική εκμετάλλευση του στόλου […]

Πρόσφατα είχε αποφασιστεί μεταξύ των εταιριών Minoan<.> Flying Dolphins και ΝΕΛ η συμφωνία για συνεργασία των δύο εταιριών σε<...> θαλάσσια γεωγραφικά διαμερίσματα, στα οποία συμπίπτει η εμπορική εκμετάλλευση του στόλου τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Minoan Flying Dolphins η συμφωνία αυτή είχε ως μοναδικό γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, μέσω της ορθολογικότερης δρομολογιακής εκμετάλλευσης των πλοίων τους, γεγονός που αποτελεί κοινό συμφέρον των δύο εταιριών.
Όμως στη ΝΕΛ προέκυψε ενδοεταιρική διάσταση απόψεων, την οποία κλήθηκε να επιλύσει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΝΕΛ στις 12 Μαρτίου 2000.
Κατόπιν, αυτής της εξέλιξης η Minoan Flying Dolphins ανακοίνωσε ότι προκειμένου να μην εμπλακεί στην εν λόγω ενδοεταιρική διαφορά, έκρινε σκόπιμο να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την σχεδιαζόμενη συνεργασία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024