Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΥπο εξέταση η θαλάσσια σύνδεση Πειραιά και Γλυφάδας

Υπο εξέταση η θαλάσσια σύνδεση Πειραιά και Γλυφάδας

Την ιδέα για την εναλλακτική μετακίνηση μέσω θαλάσσιας συγκοινωνίας μεταξύ Πειραιά – Γλυφάδας παρουσίασαν προχτές στο δημαρχείο Πειραιά οι δήμαρχοι των δύο πόλεων, κ. Παναγιώτης Φασούλας και κ. ΓιάννηςΘεοδωρόπουλος, αντίστοιχα. […]

Την ιδέα για την εναλλακτική μετακίνηση μέσω θαλάσσιας συγκοινωνίας μεταξύ Πειραιά – Γλυφάδας παρουσίασαν προχτές στο δημαρχείο Πειραιά οι δήμαρχοι των δύο πόλεων, κ. Παναγιώτης Φασούλας και κ. Γιάννης<...>Θεοδωρόπουλος, αντίστοιχα.

Την προκαταρκτική μελέτη εφικτότητας και βιωσιμότητας του εγχειρήματος ανέλαβε να χρηματοδοτήσει, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Π. Δούκας, ο οποίος βρήκε την πρόταση αυτή ενδιαφέρουσα. Όπως υποστήριξαν όλοι με την υλοποίηση της πρότασης αυτής διευκολύνονται οι πολίτες, απεγκλωβιζόμενοι από τον κυκλοφοριακό φόρτο της παραλιακής οδού Ποσειδώνος να κάνουν την μετακίνηση τους απολαυστική και ευχάριστη.

Όπως ειπώθηκε το σχέδιο αυτό συζητήθηκε και με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, ιδιαίτερα όσον αφορά στην αδειοδότηση της γραμμής, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καt΄αρχήν πρόβλημα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024