Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΕλληνικό καλοκαιρινό φεστιβάλ με τη Celestyal Cruises
Κρουαζιέρα

Ελληνικό καλοκαιρινό φεστιβάλ με τη Celestyal Cruises

Από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο, σε μία 3ήμερη, 4ήμερη ή 7ήμερη κρουαζιέρα, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν ελληνική διασκέδαση και οινογαστρονομία, αλλά και να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας την ομορφιά των Αιγαιοπελαγίτικων προορισμών.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι θεματικές κρουαζιέρες της Celestyal Cruises, “Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας”, ταξιδεύουν τους επιβάτες σε γεύσεις, ήχους, εικόνες και αρώματα της Ελλάδας.

Μέσα από μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων εν πλω, η Celestyal Cruises προσκαλεί τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων Celestyal Olympia και Celestyal Nefeli, να ζήσουν το Celestyal τρόπο διακοπών. Από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο, σε μία 3ήμερη, 4ήμερη ή 7ήμερη κρουαζιέρα, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν ελληνική διασκέδαση και οινογαστρονομία, αλλά και να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας την ομορφιά των Αιγαιοπελαγίτικων προορισμών.

Στις μουσικές θεματικές κρουαζιέρες του καλοκαιριού, δημοφιλείς καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3, θα δώσουν στο κοινό των κρουαζιέρων το έναυσμα για ανεξάντλητη νυχτερινή διασκέδαση εν πλω. Συγκεκριμένα, στην 3ήμερη κρουαζιέρα “Εικόνες Αιγαίου” στις 23/6, με προορισμούς τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη, ο δημοφιλής τραγουδιστής και μέλος της κριτικής επιτροπής του φετινού ελληνικού X-FACTOR, Γιώργος Παπαδόπουλος, θα βρίσκεται στη σκηνή του Celestyal Olympia για μια ξεχωριστή ζωντανή εμφάνιση. Στις 30/6 ο DJ Νίκος Μάρκογλου από το ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3, θα αναλάβει να διασκεδάσει το κοινό με σύγχρονες και αγαπημένες ελληνικές μουσικές επιτυχίες. Επίσης, στις 10/7, ο τραγουδιστής Νικηφόρος υπόσχεται να χαρίσει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στους επιβάτες της 4ήμερης κρουαζιέρας “Ειδυλλιακό Αιγαίο”, με προορισμούς τη Σύρο, το Τσεσμέ, την Κω, την Ίο, τη Σαντορίνη και το Λαύριο. Τη λίστα καλλιτεχνών που θα φιλοξενήσει η Celestyal Cruises αποκλειστικά για τους ταξιδιώτες της, συμπληρώνουν στην 3ήμερη κρουαζιέρα “Ειδυλλιακό Αιγαίο”, στις 28/7, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο γνωστός ράπερ ΒΟ, οι οποίοι συμμετείχαν στο εξαιρετικά δημοφιλές ελληνικό SURVIVOR 2017.

Ταξιδεύοντας τους επιβάτες της στους ήχους και τις μελωδίες της Ελλάδας, η Celestyal Cruises φιλοξενεί και φέτος στη μουσική σκηνή της μία “κλασική αξία”, έναν καταξιωμένο Έλληνα συνθέτη και δεξιοτέχνη-δάσκαλο του ελληνικού μπουζουκιού, τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν στις 2/6, 18/8, 25/8 και 28/8, στις 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες “Εικόνες Αιγαίου” με το Celestyal Olympia, στην 3ήμερη κρουαζιέρα “Πανοραμικό Αιγαίο” στις 16/6, καθώς και στην 4ήμερη κρουαζιέρα “Ειδυλλιακό Αιγαίο” στις 17/7 και 31/7 με το Celestyal Nefeli.

Οι παραστάσεις του διεθνώς αναγνωρισμένου Λυκείου των Ελληνίδων, που αναδεικνύουν τη διαχρονικότητα της ελληνικής παράδοσης, θα φιλοξενηθούν στην 3ήμερη κρουαζιέρα “Πανοραμικό Αιγαίο” στις 9/6, καθώς και στις 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες “Εικόνες Αιγαίου” στις 21/7, 28/7, 11/8 και 14/8.

Και καθώς η ελληνική καλοκαιρινή εμπειρία είναι άμεσα συνυφασμένη με βραδιές κάτω από την πανσέληνο, η Celestyal Cruises έχει ετοιμάσει ειδικά full moon parties, με υπέροχες μουσικές επιλογές και μοναδικά cocktails κάτω από τα αστέρια. Συγκεκριμένα, στην 3ήμερη κρουαζιέρα “Ειδυλλιακό Αιγαίο” στις 7/7, οι επιβάτες θα απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά με lounge μουσική από τον DJ Νίκο Γκαραβέλα του GRadio, ενώ στην 4ήμερη κρουαζιέρα “Εικόνες Αιγαίου” στις 7/8, η Εύη Σιδηροπούλου του Best Radio 92,6, θα επενδύσει μουσικά τη βραδιά.

Επιπλέον, η Celestyal Cruises μέσα από τα “Φεστιβάλ Επιστήμης”, προσφέρει στους συμμετέχοντες της κρουαζιέρας “Εικόνες Αιγαίου” στις 16/6 και 14/7, την ευκαιρία να “δοκιμάσουν” τα δικά τους πειράματα χρησιμοποιώντας καθημερινά υλικά, αλλά και να παρακολουθήσουν τον έναστρο ουρανό με μια πιο επιστημονική ματιά. Τέλος, οι θεματικές κρουαζιέρες “Ιστορίες Ελληνικής Κληρονομιάς- Πολιτισμός και Οινογαστρονομία”, που συνθέτουν την πανδαισία των ελληνικών γεύσεων και αρωμάτων, θα πραγματοποιηθούν ξανά από το Σεπτέμβριο ως το Νοέμβριο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024