Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ ΑΝΕΚ Lines στη διεθνή τουριστική έκθεση TTG Travel Experience 2022
Ακτοπλοΐα

Η ΑΝΕΚ Lines στη διεθνή τουριστική έκθεση TTG Travel Experience 2022

Συμμετοχή της ANEK LINES στην μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση της Ιταλίας την TTG Travel Experience.

Η ANEK Lines ήταν δυναμικά παρούσα στη διεθνή τουριστική έκθεση TTG Travel Experience 2022, που διεξήχθη από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου, στο Rimini, το παραθαλάσσιο θέρετρο της “Αδριατικής Ριβιέρας”, της Ιταλίας.

Στην έκθεση του Rimini που μετράει σχεδόν έξι δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο του τουρισμού, η προσέλευση επαγγελματιών και επισκεπτών φέτος ήταν εντυπωσιακή, σημειώνοντας  αύξηση κατά 25% σε σχέση με την περυσινή χρονιά.

Σε ένα μοντέρνο, λειτουργικό και φιλόξενο περίπτερο, η ΑΝΕΚ LINES, υποδέχτηκε για μία ακόμα χρονιά, tour operators, travel agents, εκπροσώπους τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων τουρισμού, ξενοδόχους, οικονομικούς παράγοντες  κ.λπ.

Τα στελέχη της ΑΝΕΚ ενημέρωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης για τους δημοφιλείς ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς που εξυπηρετούν τα πλοία της εταιρείας, τις ελκυστικές οικονομικές προσφορές – για τους επιβάτες άνω των 60, τους νέους, τις οικογένειες και τις παρέες, τα μέλη της Anek Smart και τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες εν πλω, που προσφέρει η εταιρεία όχι μόνον την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά ολόκληρο το χρόνο.

Η ΑΝΕΚ Lines, για μία ακόμα φορά, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές εκθέσεις που αφορούν στον νευραλγικό κλάδο του τουρισμού, με την αξιοπιστία και την ελληνική φιλοξενία που τη χαρακτηρίζουν, προάγει  τον ελληνικό και τον κρητικό τουρισμό διεθνώς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023