Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celebrity Cruises θα ταξιδέψει τους επιβάτες σε κάθε ήπειρο και γωνιά της γης το 2024-2025
Κρουαζιέρες

Η Celebrity Cruises θα ταξιδέψει τους επιβάτες σε κάθε ήπειρο και γωνιά της γης το 2024-2025

Με κρουαζιέρες όλο το χρόνο στην Ευρώπη και την Ασία και με τα βραβευμένα πλοία της κατηγορίας Edge να επισκέπτονται νέους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, η Celebrity Cruises ανακοίνωσε τις κρουαζιέρες της για το 2024-2025.

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε σήμερα την πιο φιλόδοξη σαιζόν κρουαζιέρας 2024-2025, σχεδόν 500 δρομολόγια, με τα πολυτελή πλοία της εταιρείας, – μαζί και το Celebrity Ascent , το τέταρτο πλοίο της κατηγορίας Edge –  να επισκέπτονται περισσότερους από 250 προορισμούς σε 70 χώρες. Τα νέα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν νέα λιμάνια αναχώρησης για μερικά από τα πλοία της βραβευμένης κατηγορίας Edge, κρουαζιέρες κατά τη διάρκεια ολόκληρου του χρόνου στην Ευρώπη με νέα λιμάνια προσέγγισης και μια ή δύο διανυκτερεύσεις σε ορισμένα, και όλα αυτά καθώς οι επιβάτες θ΄απολαμβάνουν την εμπειρία μιας κρουαζιέρας με την Celebrity Cruises.

Τα κυριότερα σημεία της σαιζόν 2024-2025 περιλαμβάνουν:

  • Κρουαζιέρες όλο το χρόνο στην Ευρώπη με περισσότερα από 40 διαφορετικά δρομολόγια και διανυκτερεύσεις σε 11 από τις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου όπως τη Λισαβώνα, την Κωνσταντινούπολη, το Ρέικιαβικ, ενώ προστίθενται νέα λιμάνια προσέγγισης όπως το Πογιάκ (Μπορντό) στη Γαλλία, το Μπρίντιζι και η Τεργέστη στην Ιταλία, η Καβάλα και ο Βόλος στην Ελλάδα.
  • Το Celebrity Apex θα αναχωρεί από το Σαουθάμπτον προς τα Νορβηγικά φιόρδ και τον Αρκτικό Κύκλο, το Celebrity Edge θα αναχωρεί από το Σιάτλ για την Αλάσκα, ενώ νέα δρομολόγια εγκαινιάζονται στην Ασία καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, τα οποία θα περιλαμβάνουν καλοκαιρινές αναχωρήσεις από το Τόκυο της Ιαπωνίας.
  • Νέες 3-νυχτες κρουαζιέρες στην Καραϊβική και κρουαζιέρες με διάρκεια έως 12 νύχτες με αναχώρηση από το Μαϊάμι, το Φορτ Λόντερντεηλ, την Τάμπα, και το Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο.

Για τη σαιζόν 2024-2025, θέλαμε ν΄ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη περισσότερο- γιορτάζοντας το τέταρτο πλοίο της κατηγορίας Edge – το Celebrity Ascent, που θα εγκαινιασθεί το 2024 ” δήλωσε η  Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises. “Ο καλύτερος τρόπος να δει κάποιος τα σπουδαιότερα μέρη του κόσμου είναι να ταξιδέψει με τα καλύτερα πλοία του κόσμου, όπου ο επιβάτης θ’ απολαύσει τη διαμονή και τις παροχές ενός κρουαζιερόπλοιου της Celebrity  – εκεί θα βρει ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, γεύματα επιπέδου αστεριών Michelin, και υπηρεσίες ευεξίας κορυφαίου επιπέδου.”

Μια σαιζόν τόσο μοναδική που δε μοιάζει με καμία

Με επτά πλοία, στα οποία περιλαμβάνονται τρία της κατηγορίας Edge – τα Celebrity Ascent, Celebrity, Beyond, and Celebrity Apex – η Celebrity Cruises διευρύνει τις βραβευμένες

Ευρωπαϊκές της κρουαζιέρες με 153 διαφορετικά δρομολόγια που θα επισκέπτονται σχεδόν 100 προορισμούς.

Για πρώτη φορά, πλοίο της κατηγορίας Edge θα χρησιμοποιεί ως λιμάνι αναχώρησης το Σάουθάμπτον, με το Celebrity Apex να επισκέπτεται τα Νορβηγικά φιόρδ ενώ για πρώτη φορά θα προσφέρει 12νυχτη κρουαζιέρα στα Νορβηγικά φιόρδ και τον Αρκτικό Κύκλο.   

Το Celebrity Ascent θα ξεκινήσει την Ευρωπαϊκή του σαιζόν το 2024 με δρομολόγια που θα επισκέπτονται χώρες με σημαντικό πολιτιστικό ενδιαφέρον όπως την Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Ελλάδα, ενώ το Celebrity Beyond θα ξεκινήσει κρουαζιέρες 10 και 11 νυκτών προς Ελλάδα, Κωνσταντινούπολη, Νάπολη και άλλους προορισμούς.

Επιπλέον, θα υπάρχουν κρουαζιέρες που θα επισκέπτονται τη Σκανδιναβία και άλλες θα επισκέπτονται την Αίγυπτο και το Ισραήλ.

Στους ρυθμούς της Καραϊβικής :

Για το 2024-25, οκτώ πλοία της Celebrity, μεταξύ αυτών τρία πλοία της κατηγορίας Edge – τα Celebrity Ascent, Celebrity Beyond και Celebrity Apex – θα προσφέρουν δρομολόγια από 3 έως 12 νύχτες ως εξής:

  • Celebrity Ascent το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Εταιρείας θα κάνει το ντεμπούτο του στην Καραϊβική με εναλλασσόμενα 7νυκτα δρομολόγια στην Δυτική και Ανατολική Καραϊβική. Θα επισκέπτεται γραφικά λιμάνια όπως το Σεν Τομάς και Σεν Μαρτέν, ή την ιστορική πόλη του Τζωρτζτάουν, στο Γκραν Κέϋμαν και το πανέμορφο Λαμπαντί στην Αϊτή.
  • Celebrity Beyond θα προσφέρει κρουαζιέρες 10 και 11 νυκτών στη Νότια Καραϊβική και θα επισκέπτεται τα Σεν Τζώρτζ στη Γρενάδα, Σεν Τζονς στην Αντίγκουα, το Σεν Μαρτέν κ.ά. Επίσης, με το Celebrity Beyond οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το σύγχρονο επίτευγμα του ανθρώπου και της Μηχανικής, το κανάλι του Παναμά.
  • Celebrity Apex με 7νυκτα δρομολόγια θα μεταφέρει τους επιβάτες σε μερικούς από τους πιο περιζήτητους προορισμούς όπως το Πουέρτο Πλάτα στη Δομινικανή Δημοκρατία, το Λαμπαντί στην Αϊτή, το Κι Γουέστ στις Μπαχάμες, το Σεν Κιτς στην Τορτόλα κ.ά.

Αλάσκα το τελευταίο σύνορο:

Με αναχώρηση από το Σιάτλ, το Celebrity Edge – το πρώτο πλοίο της κατηγορίας Edge που θα επισκεφθεί την Αλάσκα – θα κάνει 7νυκτα δρομολόγια στο απαράμιλλης ομορφιάς φιορδ του Έντικοτ Αρμ και στον συναρπαστικό παγετώνα Ντόουζ ενώ θα κάνει στάσεις στη Βικτώρια, Βρετανική Κολούμπια και στο Κέτσικαν. Συνολικά, μαζί με τα Celebrity Summit και Celebrity Solstice, θα προσφέρουν 57 αναχωρήσεις και ποικίλα δρομολόγια 6 έως 8 νυκτών από το Μάϊο έως τον Σεπτέμβριο του 2024.

Ανακαλύψτε την Ασία :

Με λιμάνι αναχώρησης το Τόκυο (Γιοκοχάμα) από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο 2024, το πρόσφατα ανακαινισμένο Celebrity Millennium θα κάνει 12νυκτες κρουαζιέρες, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες του να θαυμάζουν το φυσικό και πολιτισμικό κάλλος της Ιαπωνίας, από το Όρος Φούτζι έως τους γαλήνιους ναούς του Κυότο, ενώ κάθε δρομολόγιο θα περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις στην Οζάκα. Σε κάποιες από τις κρουαζιέρες οι επιβάτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα ξακουστά παραδοσιακά φεστιβάλ της χώρας, όπως το φεστιβάλ της “Χρυσής Εβδομάδας” τον Μάιο.

Τελειώνοντας τη σαιζόν στην Ιαπωνία, τα Celebrity Millennium και  Celebrity Solstice θα κάνουν κρουαζιέρες 11 έως 14 νυκτών στη Νοτιοανατολική Ασία και θα επισκεφθούν 32 προορισμούς στο Βιετνάμ, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τη Σρι Λάνκα, την Ινδία κ.ά από τον Σεπτέμβριο 2024 έως τον Απρίλιο 2025.

Επιπλέον Κρουαζιέρες :

  • Το Celebrity Edge επιστρέφει για δεύτερη σαιζόν στην Αυστραλία, με ποικίλα δρομολόγια 3 έως 14 νυκτών από τον Οκτώβριο 2024 έως τον Απρίλιο 2025.
  • Επισκεφθείτε τα Γκαλαπάγκος με ένα από τα τρία πανέμορφα πλοία – τα Celebrity Flora , Celebrity Xpedition or Celebrity Xploration – με κρουαζιέρες 7 ή 8 διανυκτερεύσεων, προσεκτικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν στον επιβάτη την εμπειρία που προσφέρει το αρχιπέλαγος αυτό.
  • Το Celebrity Equinox θα ξεκινήσει τη σαιζόν στη Νότια Αμερική, με 14νυκτες κρουαζιέρες για να εξερευνήσετε την Παταγονία και την Ανταρκτική, ή για να παρακολουθήσετε μια παράσταση τανγκό και να κάνετε σερφ στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης.
  • Το Celebrity Eclipse , θα βρίσκεται στον Καναδά και τη Νέα Αγγλία, την Γροιλανδία και την Ισλανδία. Επίσης, θα προσφέρει 7νυκτες κρουαζιέρες στην Βερμούδα με αναχώρηση από την ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024