Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ ελληνική Variety Cruises 'Best Boutique Cruise Line Worldwide' από την USA TODAY
Κρουαζιέρα

Η ελληνική Variety Cruises 'Best Boutique Cruise Line Worldwide' από την USA TODAY

Ο στόλος της Variety Cruises πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια, Κάπο Βέρντε, Σεϋχέλλες, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Δυτική Αφρική, με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία 'εξαιρετική'και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξαναταξιδέψει στα πλοία της.

Η ελληνική εταιρεία Variety Cruises αναδείχθηκε στον διαγωνισμό της USA TODAY ‘Best Of 10’ το Νο1 ως “Best Boutique Cruise Line Worldwide”. Η διάκριση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για την ΕΠΕΣΤ όσο και για τη χώρα μας.
 
Η USA TODAY είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες σε αναγνωσιμότητα ημερήσιες εφημερίδες παγκοσμίως με 3 εκατομμύρια αναγνώστες ημερησίως και 35 εκατομμύρια επισκέπτες στο σάιτ τους κάθε μήνα. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου, όπως Seaborn, Crystal, Windstar, Sea Cloud, Lindblad-National Geographic, Sea Dream Yacht Club, Star Clipper, Silverseas, Ponant και άλλες.
 
Η 100% ελληνόκτητη εταιρεία Variety Cruises ιδρύθηκε το 2006 ως συνέχεια της Zeus Cruises, που ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1966. Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 megayachts, χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες. Τα πλοία της εταιρίας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από ελληνικά χέρια.
 
Ο στόλος της Variety Cruises πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια, Κάπο Βέρντε, Σεϋχέλλες, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Δυτική Αφρική, με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία “εξαιρετική” και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξαναταξιδέψει στα πλοία της.
 
“Σε μια περίοδο που η χώρα μας βάλλεται σχεδόν καθημερινά από αρνητική προβολή στα διεθνή ΜΜΕ, είναι μεγάλη ικανοποίηση για την Ένωση μας να αναγνωρίζεται σε αυτό το επίπεδο η ικανότητα των Ελλήνων πλοιοκτητών και των ελληνικών πληρωμάτων, όχι μόνο να μπορούν επάξια να ανταγωνιστούν διεθνώς αλλά να αναγνωρίζονται και ως οι καλύτεροι παγκοσμίως”, αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ, κ. Αντώνιος Στελλιάτος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024