Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ ηθοποιός Kristin Chenoweth Ανάδοχος του νέου κρουαζιερόπλοιου της Royal Caribbean
Κρουαζιέρα

Η ηθοποιός Kristin Chenoweth Ανάδοχος του νέου κρουαζιερόπλοιου της Royal Caribbean

H Royal Caribbean International αναθέτει στην Kristin Chenoweth ρόλο πρωταγωνίστριας για το νέο της κρουαζιερόπλοιο, 'Quantum of the Seas'.

Η βραβευμένη με Emmy και Tony ηθοποιός Kristin Chenoweth ανακηρύχτηκε Ανάδοχος του νεώτερου πλοίου της εταιρείας Quantum of the Seas μέσω διαφήμισης που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της απονομής των Oscar 2013. Η Royal Caribbean ανακοίνωσε την ανάθεση, με ένα αντισυμβατικό τρόπο, κατά τη διάρκεια μιας διαφήμισης της εταιρείας εμπνευσμένης από το κόκκινο χαλί που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμετάδοσης των βραβείων Oscar από το τηλεοπτικό δίκτυο ΑBC.

Ιστορικά είναι μια τιμή που προορίζεται για πολιτικούς, αρχηγούς κρατών και διασημότητες. Οι Ανάδοχοι όχι μόνο σπάνε ένα μπουκάλι σαμπάνιας για να βαφτίσουν ένα πλοίο, αλλά επίσης θεωρούνται καθοδηγητικά πνεύματα για τους επισκέπτες και το πλήρωμά του.

Η Royal Caribbean φαίνεται να αντιλαμβάνεται την ουσία του ρόλου των γυναικών με την επιλογή των οποίων η ζωή και τα μαθήματα της απεικονίζουν το είδος του θάρρους, της αφοσίωσης και της αποφασιστικότητας που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους. “Η αβίαστη χάρη της Kristin και οι δυναμικές της παραστάσεις ευθυγραμμίζονται απόλυτα με την νεότερη κατηγορία των πλοίων μας και είναι μεγάλη μας τιμή να εκπροσωπήσει το  Quantum of the Seas,” δήλωσε ο Richard D. Fain, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises, Ltd. “Το να συνεργάζεται μια τόσο αξιόλογη και πολύπλευρη γυναίκα για μια από τις μεγαλύτερες ναυτικές παραδόσεις της ναυτιλίας (αυτής της ονοματοδοσίας ενός πλοίου) είναι μια συναρπαστική εμπειρία”.
 
Γνωστή για την παγκόσμιας κλάσης ψυχαγωγία που προσφέρει, η Royal Caribbean ήταν η πρώτη γραμμή κρουαζιέρας που εισήγαγε παραγωγές επιπέδου Broadway στα πλοία της όπου προβάλλονται οι παραγωγές “Saturday Night Fever”, το  “Hairspray” και το “Chicago: The Musical”. Με φόντο τη φήμη της Chenoweth ως διασκεδάστριας, συμπληρώνεται τέλεια η  δέσμευσή της Royal Caribbean International για την επίτευξη αυθεντικής και συναρπαστικής ψυχαγωγίας.

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα αναλάβω το ρόλο της νονάς του νεότερου πλοίου της Royal Caribbean International, Quantum of the Seas. Έχω την τύχη να έχω παίξει πολλούς ρόλους και ανυπομονώ και γι’αυτόν”, δήλωσε ο Kristin Chenoweth. “Νομίζω ότι η Royal Caribbean είναι το τέλειο ταίρι για μένα, ειδικά με την ιστορία της στην παροχή έκτακτης εμπειρίας ψυχαγωγίας για τους επισκέπτες της”.

Η κατηγορία κρουαζιεροπλοίων Quantum, με τα υπό κατασκευή πλοία Quantum of the Seas και Anthem of the Seas, θα βασιστεί στην κληρονομιά της Royal Caribbean για επαναστατικό σχεδιασμό πλοίων και τολμηρή καινοτομία. Τα 158.000 τόνων μικτής χωρητικότητας κρουαζιερὀπλοια των 4.100 ατόμων σε δίκλινα δωμάτια, θα κάνουν το ντεμπούτο τους το φθινόπωρο του 2014 και την άνοιξη του 2015, αντίστοιχα.

“Τα πλοία μας έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν το θαυμασμό και με το κρουαζιερόπλοιο Quantum of Seas, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εισαγάγουμε την εμπειρία της Quantum κρουαζιέρας και τις ‘εν πλω’πρωτιές που οι πελάτες μας έχουν μάθει να περιμένουν από την Royal Caribbean,” δήλωσε ο Adam Goldstein, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International. “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Kristen και περιμένουμε να γίνει και επίσημα η Ανάδοχος του πλοίου μας που παραδίδεται το φθινόπωρο του 2014”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024