Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρες με άρωμα μαστίχας
Κρουαζιέρα

Κρουαζιέρες με άρωμα μαστίχας

Η Celestyal Cruises, σε συνεργασία με το Mastiha Shop, αναδεικνύει τη μοναδική Μαστίχα Χίου στις θεματικές εκδηλώσεις στα κρουαζιερόπλοιά της.

Η Celestyal Cruises διοργανώνει οχτώ θεματικές εκδηλώσεις στις κρουαζιέρες της με στόχο να μυήσει τους επιβάτες στον κόσμο της μαστίχας. Φαγητό, ποτό και θεραπευτικές ιδιότητες, η μαστίχα τα προσφέρει όλα. Ξεκινώντας από τις 22 Μαΐου και ανά δύο εβδομάδες, μέχρι το Σεπτέμβριο, η Celestyal Cruises, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία mastihashop, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να απολαύσουν εν πλω μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας με βάση τη μαστίχα. Μπισκότα, εξαιρετικό χιώτικο πρωινό, τσίχλα μαστίχας και το παραδοσιακό «υποβρύχιο», όλα βασισμένα στη μαστίχα, υπόσχονται να εντυπωσιάσουν. Ακόμη, οι φιλοξενούμενοι της Celestyal Cruises θα έχουν τη δυνατότητα να  δροσιστούν με τα υπέροχα, αρωματικά cocktails με βάση τη μαστίχα.

Επιλέγοντας τις επταήμερες κρουαζιέρες της εταιρείας με το Celestyal Crystal και με φόντο τις “Εικόνες του Αιγαίου”, οι επιβάτες θα πουν “Kαλημέρα” σε νέες, αλλά και παραδοσιακές γεύσεις, με βάση την Μαστίχα Χίου και θα απολαύσουν προορισμούς ασυναγώνιστης ομορφιάς του Αιγαίου, με στάσεις στη Χίο, την Κωνσταντινούπολη, το Κουσάντασι, τη Σαντορίνη, την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Σύμη και τη Μύκονο.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises αναφέρει σχετικά: “Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε επιβάτη μια μοναδική εμπειρία διακοπών και την ευκαιρία να γνωρίσουν την ασύγκριτη ομορφιά της Ελλάδας και τον πολιτιστικό της πλούτο. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε και με άλλη μία εταιρεία που προάγει στο εξωτερικό τα μοναδικά στον κόσμο προϊόντα της Χίου”.

Ο κ. Γιάννης Μανδάλας, διευθύνων σύμβουλος των καταστημάτων mastihashop δήλωσε: “Καλωσορίζουμε την Celestyal Cruises στο νησί της μαστίχας ως παράγοντα ανάπτυξης και προβολής του Αιγαίου και ευχόμαστε η φιλοξενία μας να δικαιώσει αυτούς που επέλεξαν τη Χίο ως προορισμό και στους επισκέπτες να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες”.

Οι επιβάτες της Celestyal Cruises για  άλλη μία περίοδο θα μπορούν να επιλέξουν από τις συνολικά ογδόντα θεματικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλα τα κρουαζιερόπλοιά της, οι οποίες ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα, τα γούστα, τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες κάθε επιβάτη ξεχωριστά και προωθούν την ελληνικότητα με αυθεντικό και διασκεδαστικό τρόπο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023