Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςCunard Line: Ορίστηκε η νέα πρόεδρος της εταιρείας
Κρουαζιέρες

Cunard Line: Ορίστηκε η νέα πρόεδρος της εταιρείας

Η Katie McAlister θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα τον προσεχή Αύγουστο.

Η Cunard Line διόρισε την της Katie McAlister ως νέα πρόεδρο της εταιρείας. Η κ. McAlister θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα τον προσεχή Αύγουστο, μετά από 20 χρόνια καριέρας στην TUI, όπου επί του παρόντος κατέχει τη θέση της διευθύντριας marketing σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να συμμετάσχω σε μια εμβληματική ταξιδιωτική εταιρεία σε ένα βασικό σημείο της ιστορίας της. Ανυπομονώ να συμμετάσχω στην ομάδα καθώς διευρύνει την απήχησή της και τη βάση των επισκεπτών της, διατηρώντας παράλληλα τη διάσημη πολυτέλεια της», δηλώνει η McAlister.

Η Katie ξεκίνησε στην TUI το 1998 και έχει αναλάβει ρόλους στα περισσότερα τμήματα του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένoy του overseas delivery, του εμπορικού, του ψηφιακού και του τμήματος marketing. Πιο πρόσφατα ως chief marketing officer, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας και ηγείται καναλιών πωλήσεων και marketing στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία για την TUI, την First Choice και τη Marella Cruises, παράλληλα με την παγκόσμια ευθύνη για την επωνυμία TUI και το ψηφιακό marketing.

Katie McAlister

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024