Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΔρομολόγια εκτός Τουρκίας από την Orient Lines

Δρομολόγια εκτός Τουρκίας από την Orient Lines

Αλλαγή στα δρομολόγιά της στην Μεσόγειο πρόκειται να κάνει η Orient Lines, αφαιρώντας την Τουρκία και την Αίγυπτο, αν χειροτερεύσει η κατάσταση στην Μέση Ανατολή. Πρόσφατα η εταιρία κυκλοφόρησε την […]

Αλλαγή στα δρομολόγιά της στην Μεσόγειο πρόκειται να κάνει η Orient Lines<.>, αφαιρώντας την<...> Τουρκία και την Αίγυπτο, αν χειροτερεύσει η κατάσταση στην Μέση Ανατολή. Πρόσφατα η εταιρία κυκλοφόρησε την μπροσούρα του 2002 για τη Μεσόγειο και τη Σκανδιναβία, προσθέτοντας μάλιστα και δύο νέα ταξίδια, τα οποία και τα δύο είναι στην ανατολική Μεσόγειο. Ο φόβος όμως των υπευθύνων της εταιρίας είναι μήπως οι ταξιδιώτες ακυρώσουν τα ταξίδια τους βλέποντας δρομολόγια στις συγκεκριμένες περιοχές αν υπάρχουν βέβαια στρατιωτικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή.

Ο αντιπρόεδρος στο τμήμα του μάρκετινγκ της Orient Lines, κ. Chris Bailey, δήλωσε ότι η μεγαλύτερη ανησυχία τους είναι κυρίως για το δρομολόγιο του Crown Odyssey στην Τουρκία. Επίσης, σκοπεύουν να κόψουν το πέρασμα από την Κων/πολη. Στη θέση αυτών θα μπουν δρομολόγια για την Αθήνα, την Ρώμη και την Βαρκελώνη.

Τα δύο νέα ταξίδια είναι ένα ταξίδι εννέα ημερών στην Αίγυπτο και στο Αιγαίο και ένα οκτώ ημερών στα βήματα του Αγίου Παύλου στην Ιταλία, την Τουρκία και την Ελλάδα.

Η εταιρία για να ενισχύσει το πρόγραμμά της στον Βορρά πρόσθεσε μια ακόμα κρουαζιέρα στη Σκανδιναβία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024