Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕικονικό ταξίδι για βιαστικούς με το ‘Voyager of the Seas’

Εικονικό ταξίδι για βιαστικούς με το ‘Voyager of the Seas’

Παρά το γεγονός ότι το πιο πρωτοποριακό κρουαζιερόπλοιο “Voyager of the Seas”, της εταιρίας Royal Caribbean, θα ξεκινήσει τα ταξίδια του το Νοέμβριο του 1999, υπάρχει η δυνατότητα για τους […]

Παρά το γεγονός ότι το πιο πρωτοποριακό κρουαζιερόπλοιο "Voyager of the Seas", της εταιρίας Royal Caribbean<.>, θα ξεκινήσει τα ταξίδια του το Νοέμβριο του 1999, υπάρχει η δυνατότητα για τους βιαστικούς να κάνουν μια "βόλτα" πάνω στα καταστρώματα του, και να επισκεφθούν το παγοδρόμιο του, τον τοίχο της ορειβασίας, το συνεδριακό του κέντρο και όλες τις άλλες πρωτοποριακές του εγκαταστάσεις. Η δυνατότητα αυτή δίνεται μέσα από τις σελίδες του στο internet www.rccl.comvoyageroftheseas που έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα.
Το web site παρέχει πληροφορίες για όλες τις διευκολύνσεις του πλοίου. Τον ειδικά διαμορφωμένο για βόλτα τετραώροφο χώρο, Royal Promenade, το γήπεδο του βόλεϊ, και το θέατρο του πλοίου, το La Scala, το οποίο χωράει 1.350 θεατές και είναι μεγαλύτερο από αρκετά θέατρα του Broadway. Το πλοίο είναι 142.000 τόνων και εξυπηρετεί 3.114 επιβάτες.
Στο web site βρίσκονται φωτογραφίες από Voyager of the Seas και σύμφωνα με τους δημιουργούς του θα ενημερώνεται συνεχώς ώστε να παρέχει τις τελευταίες πληροφορίες στους επισκέπτες του.
Για την Ελλάδα αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της Royal Caribbean Cruises είναι η εταιρία Navigator.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
27/05/2024
24/05/2024
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024