Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςH Cunard ενώνει δυνάμεις με τον ειδικό σε μαθήματα εθιμοτυπίας Grant Harrold
Κρουαζιέρες

H Cunard ενώνει δυνάμεις με τον ειδικό σε μαθήματα εθιμοτυπίας Grant Harrold

Έχοντας διατελέσει μέλος του βασιλικού οίκου των Α.Μ. Βασιλιά Καρόλου Γ΄ για επτά χρόνια, ο Grant είναι η εθνική αυθεντία στην εθιμοτυπία.

Όντας ο κατεξοχήν ειδικός στην εθιμοτυπία στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πρώην βασιλικός butler Grant Harrold μοιράστηκε το απόλυτο μάθημα εθιμοτυπίας, εξυπηρέτησης και πρωτοκόλλου στο εμβληματικό υπερωκεάνειο της Cunard, Queen Mary 2.

Έχοντας διατελέσει μέλος του βασιλικού οίκου των Α.Μ. Βασιλιά Καρόλου Γ΄ και της Βασιλικής  Συζύγου στο Highgrove House στο Cotswolds για επτά χρόνια, ο Grant είναι η εθνική αυθεντία στο θέμα αυτό.

Σε ένα γρήγορο Q&A, ο Grant μοιράστηκε της κορυφαίες συμβουλές του, όπου αποκάλυψε το πιο κοινό λάθος εθιμοτυπίας που κάνουν οι άνθρωποι, το μυστικό για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση και το μόνο πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε όταν σερβίρετε τσάι.

Το μάθημα χρησίμευσε ως επίκαιρη υπενθύμιση της πολυτέλειας, που μπορεί κανείς να απολαύσει σε ένα πλοίο Cunard.

O Grant θα συμμετάσχει στο ταξίδι του Queen Victoria στα Κανάρια Νησιά τον Μάιο πριν επιβιβαστεί στο Queen Elizabeth αργότερα μέσα στον μήνα για ένα ταξίδι στη Νότια Ιαπωνία μέχρι τις 24 Μαΐου.  Στις ομιλίες του στο πρόγραμμα Insight Speaker, με τίτλο The Life of The Royal Butler, ο Grant θα αφηγηθεί τις εμπειρίες του ως εργαζόμενος στα Ανάκτορα του Buckingham.

Αυτά τα ζεστά σεμινάρια – αποκλειστικά για τους επισκέπτες της Cunard – αποτελούν μέρος των συναρπαστικών εορτασμών στέψης της εταιρείας πολυτελών κρουαζιέρων, καθώς θα μεταδοθούν  επίσης ζωντανά τηλεοπτικά πλάνα του ιστορικού γεγονότος στο Queen Mary 2, Queen Elizabeth και Queen Victoria.

Ο Grant Harrold πρόσθεσε: «Ήταν πραγματική ευχαρίστηση που συναντήθηκα με τον Captain Hashmi για το Απογευματινό τσάι και όπως ήταν αναμενόμενο, συμπεριφέρθηκε σαν αληθινός κύριος – σίγουρα δεν χρειάζεται τη βοήθειά μου. Ανυπομονώ πραγματικά να μοιραστώ πολλές υπέροχες ιστορίες για την εποχή μου ως βασιλικός μπάτλερ στο Highgrove, ειδικά σε μια τόσο σημαντική στιγμή για το έθνος. Θα είναι χαρά να μοιραστώ τη μοναδική μου οπτική για τη βρετανική μοναρχία και τις παραδόσεις της με τους επισκέπτες της Cunard, ειδικά σε πλοία που είχαν την τιμή  να έχουν την βασίλισσα Ελισάβετ II και την βασιλική σύζυγο ως νονές τους».

Γνωρίστε τον Grant κατά την κρουαζιέρα του Queen Elizabeth από το Tokyo (Yokohama), 9 νύχτες (Q318), που αναχωρεί στις 15 Μαΐου 2023.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024