Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Festival Cruises ονομάζει τα δύο νέα πλοία της

Η Festival Cruises ονομάζει τα δύο νέα πλοία της

Η εταιρία κρουαζιέρων Festival Cruises αποφάσισε τα ονόματα που θα δώσει στα νέα της πλοία που θα αρχίσουν να ταξιδεύουν τον Ιούνιο του 2001 και τον Απρίλιο του 2002. Τα […]

Η εταιρία κρουαζιέρων Festival<.> Cruises αποφάσισε τα ονόματα που θα δώσει στα νέα της πλοία που θα αρχίσουν να ταξιδεύουν τον<...> Ιούνιο του 2001 και τον Απρίλιο του 2002. Τα πλοία θα στοιχίσουν 1 δισ. δολάρια και τα ονόματα τους θα είναι European Vision και European Dream.
Το κάθε πλοίο θα έχει 750 καμπίνες, και θα είναι τα μεγαλύτερα πλοία του στόλου της Festival Cruises, η οποία διαθέτει 4 κρουαζιερόπλοια μαζί με το καινούργιο της πλοίο το Mistral, που κατασκευάστηκε και αυτό στα ναυπηγεία Saint Nazaire.
“Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την διάκριση μας ως την πρώτη πραγματικά Ευρωπαϊκή εταιρία κρουαζιέρων και θελήσαμε να το δείξουμε δίνοντας στα νέα μας πλοία τα ονόματα European Vision και European Dream”, δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας Festival Cruises κ. Γιώργος Πουλίδης.
Το European Vision θα είναι το πρώτο πλοίο της Festival που θα διαθέτει αίθουσα συνεδριάσεων, κέντρο Internet, και παιχνίδια με εικονική πραγματικότητα. Επίσης, θα διαθέτει δύο εξωτερικές πισίνες, και ένα εξωτερικό εστιατόρια και καμπίνες με δικά τους μπαλκόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024