Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΗ MSC Cruises εγκαινιάζει στην Ντόχα το ‘MSC World Europa’
Κρουαζιέρες

Η MSC Cruises εγκαινιάζει στην Ντόχα το ‘MSC World Europa’

Η MSC Cruises, σε συνεργασία με την Qatar Airways εγκαινίασε το MSC World Europa με μια φαντασμαγορική τελετή στο λιμάνι της Ντόχα.

Η ιταλική MSC Cruises εγκαινίασε στην Ντόχα του Κατάρ το νεότερο μέλος του στόλου της, το MSC World Europa, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του FIFA World Cup Qatar 2022 στις 20 Νοεμβρίου.

Η allCruises.gr, επίσημος αντιπρόσωπος της MSC Cruises στην Ελλάδα, ήταν εκεί, ταξίδεψε στη Ντόχα καλεσμένη της MSC Cruises και γνώρισε από κοντά το μεγαλύτερο στον κόσμο κρουαζιερόπλοιο με τις καλύτερες επιδόσεις ανά επισκέπτη σε εκπομπές CO2, που κινείται με LNG, το καθαρότερο ορυκτό καύσιμο.

Καινοτομία, πολυτέλεια, άνεση, θέατρα, παραστάσεις και δρώμενα, γευσιγνωσία και γαστρονομία, παιδικές δραστηριότητες και happening για μεγάλους, όλα στο νέο MSC World Europa με τα 22 καταστρώματα, 33 εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια, 7 πισίνες και 2,626 καμπίνες.

Η MSC Cruises, σε συνεργασία με την Qatar Airways εγκαινίασε το MSC World Europa με μια φαντασμαγορική τελετή στο λιμάνι της Ντόχα και όπως επιβάλει η παράδοση με μια “ιπτάμενη σαμπάνια”.

Εντυπωσιακά οπτικοακουστικά εφέ (laser light show), συναυλία με τον Matteo Bocelli, πυροτεχνήματα με φόντο τους φωτισμένους ουρανοξύστες στην Ντόχα και το συναρπαστικότερο όλων, 600 drone σε μια μοναδική χορογραφία στον ουρανό μάγεψαν τους καλεσμένους και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα για το μέλλον της κρουαζιέρας από την MSC Cruises: “ανακαλύψτε τον κόσμο με την MSC Cruises, σεβασμός στο περιβάλλον, αγάπη για το ταξίδι”.

Το MSC World Europa θα παραμείνει το χειμώνα στη Μέση Ανατολή προσφέροντας κρουαζιέρες 7 νυχτών από το Ντουμπάι σε Άμπου Ντάμπι, Σερ Μπάνι Γιας, Νταμάμ, Ντόχα και επιστροφή στο Ντουμπάι από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι και 25 Μάρτιου.

Στη συνέχεια θα κινηθεί στη Μεσόγειο προσφέροντας κρουαζιέρες 7 νυχτών από Γένοβα προς Νάπολη, Μεσσίνα, Βαλέτα, Βαρκελώνη και Μασσαλία με επιστροφή στη Γένοβα.

Η νέα ελληνική εταιρεία allCruises.gr ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailormade πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές διοργανώσεις και συνέδρια (MICE), ταξίδια πολυτελείας (luxury cruising), καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024