Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ MSC Cruises βραβεύει την allCruises.gr – Ανακοινώθηκε το καλοκαιρινό πρόγραμμα των κρουαζιέρων
Κρουαζιέρες

Η MSC Cruises βραβεύει την allCruises.gr – Ανακοινώθηκε το καλοκαιρινό πρόγραμμα των κρουαζιέρων

Ο συνιδρυτής της allCruises.gr Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος με τον Executive Director MSC Cruises Angelo Capurro (αριστερά) και τον Sales Executive Senior Manager MSC Cruises Salvatore G. Branchizio (δεξιά) κατά την τελετή βράβευσης στο MSCSeaview.

Η βράβευση έγινε σε ειδική τελετή εν πλω στο MSCSeaview προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

H allCruises.gr βραβεύτηκε την περασμένη βδομάδα από την Ιταλική MSC Cruises κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας με το MSCSeaview. Πρόκειται για τον επίσημο αντιπρόσωπο για την Ελλάδα της εταιρίας MSC Cruises, βραβεύτηκε με το “Partnership Award for Combined Effort Towards New Horizons” για τη συνεισφορά της στην προβολή και ανάπτυξη της ιταλικής εταιρείας.

Η βράβευση έγινε σε ειδική τελετή εν πλω στο MSCSeaview προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα και ακολουθεί την παρουσία της allCruises.gr στη Ντόχα στα επίσημα εγκαίνια τον περασμένο Νοέμβριο του MSC World Europa καλεσμένη της MSC Cruises.

Επιπλέον ανακοινώθηκε το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα κρουαζιέρας με τα δρομολόγια της MSC Cruises από Πειραιά.

  • Το MSC Musica θα αναχωρεί κάθε Κυριακή μέχρι και 29 Οκτωβρίου 2023 με προορισμό τους Άγιου Τόπους & το Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα προσεγγίζει την Σαντορίνη, το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος), τη Χάιφα για επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα, τη Λεμεσό και τη Μύκονο.
  • Το MSC Sinfonia θα αναχωρεί κάθε Πέμπτη από Πειραιά για Αδριατική & Αιγαίο μέχρι και 21 Σεπτεμβρίου με προορισμός το Σπλίτ, τη Βενετία, το Μπρίντεζι και τη Μύκονο.
  • Ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο το MSC Poesia θα κάνει 5 μοναδικές αναχωρήσεις που συνδυάζει Ανατολική & Δυτική Μεσόγειο με προσεγγίσεις σε Παλέρμο, Τσιβιταβέκια (Ρώμη), Γένοβα, Κουσάντασι και Κωνσταντινούπολη πριν επιστρέψει στον Πειραιά

Όπως δήλωσε η Ελένη Τρέσσου, συνιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της allCruises.gr: «Η βράβευση από την MSC Cruises σφραγίζει την ήδη δυνατή συνεργασία της allCruises.gr με την ιταλική εταιρία και αποδεικνύει πως η Ελλάδα είναι μια αγορά που όλο μεγαλώνει το μερίδιο της στην κρουαζιέρα και είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε σε αυτό».

«Η συνεργασία ετών με την MSC Cruises αποδίδει καρπούς και επιβραβεύει την συνεχή προσπάθειά μας να εδραιώσουμε την κρουαζιέρα στην Ελλάδα» δήλωσε ο Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος, συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της allCruises.gr που παρέλαβε το βραβείο.

Η allCruises.gr ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailormade πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές διοργανώσεις (MICE), ταξίδια πολυτελείας (luxury cruising), καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023