Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Royal Caribbean ανοίγει γραφείο στην Κύπρο με αντιπρόσωπο το Top Kinisis Travel
Κρουαζέρα

Η Royal Caribbean ανοίγει γραφείο στην Κύπρο με αντιπρόσωπο το Top Kinisis Travel

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2023 ενώ η Royal Caribbean μετέγραψε στο Κυπριακό νηολόγιο το Spectrum of the Seas.

Η Royal Caribbean Group ανακοίνωσε το άνοιγμα γραφείου στην Κύπρο εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023. Το γραφείο θα εδρεύει στη Λεμεσό και θα υποστηρίζει τις ναυτιλιακές δραστηριότητες στη περιοχή καθώς η εταιρεία θέλει να αναπτύξει τις δραστηριότητές της στην Ανατολική Μεσόγειο. Στην ανακοίνωση του ομίλου αναφέρεται επίσης ότι το κρουαζιερόπλοιο Spectrum of the Seas έχει νηολογηθεί στο Κυπριακό ναυτιλιακό νηολόγιο.

Η Top Kinisis Travel Public LTD ανέλαβε αντιπρόσωπος πωλήσεων για την Κύπρο. Ο κ. Άκης Κελεπέσης Executive Chairman της Top Kinisis δήλωσε ότι χαιρετίζει την απόφαση της εταιρείας πολυτελών κρουαζιέρων Royal Caribbean να ανοίξει γραφεία στην Λεμεσό και να εγγράψει στο Κυπριακό νηολόγιο ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια της το Spectrum of the Seas. «Η σημαντική αυτή απόφαση θα έχει πολλαπλά οφέλη για την Κύπρο μας», τόνισε.

«Έχουμε καλλιεργήσει μια απίστευτα στενή σχέση με τις κυπριακές αρχές τα τελευταία χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας ανοίγοντας ένα γραφείο στη Λεμεσό», δήλωσε η Ruth Marshall, Αντιπρόεδρος, Γενικός Σύμβουλος & Διευθύνων Σύμβουλος, της εταιρείας προσθέτοντας ότι “Η Κύπρος συνεχίζει να κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία ναυτιλιακά νηολόγια στον κόσμο και έχει ένα καλά εδραιωμένο κέντρο ναυτιλίας και διαχείρισης πλοίων. Η Κυπριακή κυβέρνηση βοήθησε εξαιρετικά και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στη Μεσόγειο από την Κύπρο.” Το άνοιγμα γραφείου στην Κύπρο ακολουθεί το πρώτο απόπλου της εταιρείας από το λιμάνι της Λεμεσού τον Ιούλιο του 2021.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου Βασίλης Δημητριάδης ανέφερε σε δήλωση του ότι «η απόφαση της εταιρείας να ιδρύσει μόνιμη έδρα στην Κύπρο, η οποία θα είναι το κέντρο των ναυτιλιακών της δραστηριοτήτων στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και η εμπιστοσύνη που έχει δείξει η εταιρεία στην Κυπριακή σημαία, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μας, που θα αποφέρει σημαντικά οφέλη τόσο για την Κυπριακή Ναυτιλία όσο και ευρύτερα στην εδραίωση της Κύπρου ως κέντρο ποιοτικής κρουαζιέρας που ενισχύει περαιτέρω την τουριστική βιομηχανία».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024