Τελευταία νέα

Internet… εν πλω!

Και όμως σύντομα θα γίνει και αυτό πραγματικότητα. Η ναυτιλιακή εταιρία Norwegian Cruise Lines θα εγκαταστήσει στο νέο της κρουαζιερόπλοιο Norwegian Sky πρόσβαση στο Internet όχι μόνο στο Internet cafe […]

Και όμως σύντομα θα γίνει και αυτό πραγματικότητα. Η ναυτιλιακή εταιρία Norwegian<.> Cruise Lines θα εγκαταστήσει στο νέο της κρουαζιερόπλοιο Norwegian Sky πρόσβαση στο Internet<.> όχι μόνο στο Internet cafe στο μπαρ του πλοίου, αλλά ακόμα και σε κάθε καμπίνα!
Οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να στέλνουν κάρτες στους φίλους τους με e-mail και με την βοήθεια ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών που θα υπάρχουν στην photo gallery του πλοίου να στέλνουν τις φωτογραφίες τους μέσω e-mail.
Το Norwegian Sky θα ξεκινήσει από το Dover της Αγγλίας στις 9 Αυγούστου και θα κάνει κρουαζιέρες στην Σκανδιναβία. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα συνεχίσει 14ήμερες κρουαζιέρες στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική και στο τέλος της περιόδου θα μετακινηθεί στο Seattle για να συνεχίσει τις κρουαζιέρες του στην Αλάσκα.
Η δυναμικότητα του είναι 2.450 επιβάτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024