Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςLouis plc: Προσφορά μίσθωσης του σταθμού κρουαζιέρων στο λιμάνι της Μασσαλίας

Louis plc: Προσφορά μίσθωσης του σταθμού κρουαζιέρων στο λιμάνι της Μασσαλίας

Την υποβολή προσφοράς για μακροχρόνια μίσθωση του επιβατικού σταθμού κρουαζιέρων, καθώς και των αποβάθρων κρουαζιεροπλοίων στο λιμάνι της Μασσαλίας από κοινού με τις εταιρίες Costa Croiciere, θυγατρική της CarnivalCorporation, και […]

Την υποβολή προσφοράς για μακροχρόνια μίσθωση του επιβατικού σταθμού κρουαζιέρων, καθώς και των αποβάθρων κρουαζιεροπλοίων στο λιμάνι της Μασσαλίας από κοινού με τις εταιρίες Costa Croiciere, θυγατρική της Carnival<...>Corporation, και MSC Cruises, ανακοίνωσε η Louis plc.

Το λιμάνι της Μασσαλίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια στην Δυτική Μεσόγειο και έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια σαν ένα από τα σημαντικότερα κέντρα κρουαζιέρων της Μεσογείου, αφού περιλαμβάνεται στα δρομολόγια των περισσοτέρων διεθνών εταιριών κρουαζιεροπλοίων που περιπλέουν την περιοχή. Ταυτόχρονα η κίνηση στο λιμάνι της Μασσαλίας αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά κατά τα επόμενα τρία έως πέντε έτη.

Η Louis Cruise Lines είναι από το 2004 ένας από τους πιο σημαντικούς χρήστες του λιμανιού με πολλά από τα κρουαζιερόπλοια της να πραγματοποιούν κρουαζιέρες από την Μασσαλία, ενώ άλλα, συμπεριλαμβανομένων και κρουαζιεροπλοίων της που είναι ναυλωμένα στην Thomson Cruises, την συμπεριλαμβάνουν στα δρομολόγια κρουαζιέρας τους. Σημειώνεται ότι το 2008 η παρουσία της Louis Cruise Lines στην περιοχή αναμένεται να είναι ακόμα πιο αναβαθμισμένη.

Υπενθυμίζεται ότι η Louis έχει ήδη συμβληθεί με την Costa Croiciere, καθώς και με άλλες διεθνείς και κυπριακές εταιρίες στη δημιουργία του Zenon Consortium, το οποίο έχει υποβάλει προσφορά για την ανάπλαση και ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024