Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΜίνι χορευτική κρουαζιέρα Tango εν πλω από τη Superfast Ferries
Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες θεματικές μίνι κρουαζιέρες της εταιρείας

Μίνι χορευτική κρουαζιέρα Tango εν πλω από τη Superfast Ferries

Το τριήμερο 29–31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε από τη Superfast Ferries η 3η μίνι χορευτική κρουαζιέρα Tango. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Πάτρα προς Ανκόνα οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν μαθήματα Tango από […]

Το τριήμερο 29–31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε από τη Superfast Ferries η 3η μίνι χορευτική κρουαζιέρα<...> Tango. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Πάτρα προς Ανκόνα οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν μαθήματα Tango από 4 έμπειρους δάσκαλους χορού. Την επομένη, το γκρουπ επισκέφθηκε το παραδοσιακό χωριό Καστελφιντάρντο, όπου έγινε ξενάγηση στο μουσείο του ακορντεόν, και το παραθαλάσσιο χωριό Σιρόλο όπου δοκίμασαν σπεσιαλιτέ της ιταλικής παραδοσιακής κουζίνας. Επιστρέφοντας στην Ανκόνα είχαν ελεύθερο χρόνο για ψώνια και βόλτες. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Ανκόνα προς Πάτρα το Σάββατο το βράδυ απόλαυσαν τους χορευτές σε ένα show Tango, ενώ την Κυριακή το πρωί παρακολούθησαν ένα δεύτερο μάθημα χορού.

Η Superfast Ferries εγκαινίασε τις θεματικές μίνι κρουαζιέρες πριν 3 χρόνια. Πρόκειται για ξεχωριστά θεματικά events που διοργανώνονται σε συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα και συνδυάζουν σεμινάρια ειδικού ενδιαφέροντος ή live μουσικές βραδιές εν πλω, με επισκέψεις σε μέρη της Ιταλίας που έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. Οι επόμενες προγραμματισμένες θεματικές μίνι κρουαζιέρες της εταιρείας περιλαμβάνουν σεμινάρια καφέ, κρασιού, ζαχαροπλαστικής, stand up comedy και καραόκε καθώς και μουσική βραδιά με τους Encardia.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024