Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέα πρωτοποριακά προϊόντα της Royal Caribbean International

Νέα πρωτοποριακά προϊόντα της Royal Caribbean International

Η παρουσίαση του Liberty of the Seas, του νεότερου κρουαζιερόπλοιου της Royal Caribbean International, σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής πρωτότυπων και διευρυμένων παροχών επάνω στο κρουαζιερόπλοιο ειδικάδιαμορφωμένων για τους […]

Η παρουσίαση του Liberty of the Seas, του νεότερου κρουαζιερόπλοιου της Royal Caribbean International, σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής πρωτότυπων και διευρυμένων παροχών επάνω στο κρουαζιερόπλοιο ειδικά<...>διαμορφωμένων για τους φανατικούς της υγιεινής διατροφής, τους μελλόνυμφους, τις οικογένειες και τους νεαρούς σε ηλικία ταξιδιώτες. Τα νέα προγράμματα Vitality, Explorer Weddings, Adventure Ocean για οικογένειες και το Crown & Anchor Society Youth Loyalty θα παρέχουν ποικιλομορφία παροχών σε όσους επιλέξουν διακοπές εν πλω με τα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο – το οποίο μοιράζεται το τίτλο του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου του κόσμου με το όμοιό του Freedom of the Seas – παρέχει εντυπωσιακές καινοτομίες, όπως τον εξομοιωτή σέρφ FlowRider, ρινγκ πυγμαχίας κανονικού μεγέθους, τη μοναδική στο είδος της ζώνη Η2Ο που χαρακτηρίζεται από διαδραστικά σιντριβάνια, πισίνες με υδάτινους στροβίλους και πισίνα κολύμβησης που τροφοδοτείται από έναν καταρράκτη και δυο θερμόλουτρα και τοίχο αναρρίχησης ύψους 13 μέτρων και 11 θέσεων.

Το Liberty of the Seas διαφοροποιείται σε σχέση με το Freedom όσον αφορά στο σχεδιασμό και την διακόσμηση, καθώς αναπόσπαστο κομμάτι τους αποτελεί η τέχνη που κυριαρχεί σε όλα σχεδόν τα σημεία του πλοίου. Το αίθριο Centrum και ο εμπορικός πεζόδρομος Royal Promenade φιλοξενούν έργα του φημισμένου Γάλλου ζωγράφου και ιδρυτή της διαδραστικής ψηφιακής τέχνης, Miguel Chevalier. Μέσα από την προβολή χρωμάτων, βίντεο και φωτισμού, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν τέχνη ζωντανή και εναλλασσόμενη. Οι δημιουργίες του Chevalier αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της τάσης “Illusion or Reality”, το οποίο δίνει ζωντάνια σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Liberty. Επιπλέον, οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το γεύμα τους στο εστιατόριο του πλοίου που είναι έκδηλα επηρεασμένο από την Αναγέννηση, να διασκεδάσουν στο night club με θέματα επηρεασμένα από τη Νορβηγική μυθολογία και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο γεμάτο αστέρια Casino Royale που απεικονίζει κλασσικές ταινίες του Χόλυγουντ.

Για τους φανατικούς της υγιεινής διατροφής και της ευεξίας, το πρόγραμμα Vitality εξασφαλίζει αναζωογονητικές διακοπές μέσω του συνδυασμού ισορροπημένης διατροφής, σωματικής αγωγής, spa και παράκτιων εκδρομών. Τεχνικές Tai Chi, βελονισμός, αρωματοθεραπεία και σεμινάρια ευεξίας θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να διατηρήσουν τον υγιεινό τρόπο ζωής τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους εν πλω με το Liberty of the Seas.

Οι μελλόνυμφοι μπορούν να ανταλλάξουν δεσμούς αιώνιας πίστης και αγάπης εν πλω ή χάρη στο πρόγραμμα Explorer Weddings να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές σε αερόστατο, κάνοντας σερφ στον εξομοιωτή FlowRider ή SCUBA diving στον ωκεανό.

Προσθήκες στο πρόγραμμα Adventure Ocean παρέχουν στους νεαρούς επιβάτες της Royal Caribbean ακόμα πιο διευρυμένες εμπειρίες. Το Adventure Theater από το Camp Broadway, το φημισμένο θεατρικό group της Νέας Υόρκης, αναλαμβάνει να μυήσει τα παιδιά και τους έφηβους στην θεατρική τέχνη μέσω της μουσικής, του χορού και άλλων πολιτιστικών στοιχείων. Ειδικά οι έφηβοι μπορούν να πειραματιστούν στη μουσική χάρη στα σεμινάρια Scratch DJ που πραγματοποιεί η ακαδημία Scratch DJ. Επιπλέον τα μικρά παιδιά μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην μαγειρική συμμετέχοντας στην παιδική χαρά Fisher-Price’s Chefs on Deck, ή να διασκεδάσουν με τις οικογένειές τους κατασκευάζοντας το δικό τους πλοίο στο Build & Grow with Lowe’s. Τέλος η Royal Caribbean δημιούργησε το Crown & Anchor Society Youth, το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανταμοιβής συχνών επιβατών ειδικά για έφηβους.

“Παράλληλα με το Liberty of the Seas, η προσθήκη των νέων εξαιρετικών προγραμμάτων θα δώσουν την ευκαιρία στους επιβάτες μας να δημιουργήσουν με ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία τις διακοπές που επιθυμούν και ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους”, δήλωσε ο κ. Adam Goldstein, Πρόεδρος της Royal Caribbean International. “Το Liberty of the Seas αντικατοπτρίζει όλες τις αξίες της εταιρίας και την δέσμευσή μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που θα προσδώσουν στην κρουαζιέρα νέα διάσταση” πρόσθεσε.

Το Liberty of the Seas ξεκίνησε την παρθενική του κρουαζιέρα από το Μαϊάμι στις 19 Μαΐου με προορισμό εξωτικά θέρετρα στο Μεξικό, τα Γκράντ Κέημαν, την Τζαμάικα, την μαγευτική Αϊτή και το Πουέρτο Ρίκο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024