Τελευταία νέα
HomeΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΟ ΟΛΠ δημιούργησε αυτόνομη διεύθυνση για την κρουαζιέρα
Επέκταση των σκοπών της Logistics ΟΛΠ ΑΕ

Ο ΟΛΠ δημιούργησε αυτόνομη διεύθυνση για την κρουαζιέρα

Με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών διαχείρισης Κρουαζιέρας σε όλα τα λιμάνια της χώρας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΠ ΑΕ αποφάσισε τη μετατροπή και επέκταση των σκοπών της […]

Με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών διαχείρισης Κρουαζιέρας σε όλα τα λιμάνια της χώρας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΠ ΑΕ αποφάσισε τη<...> μετατροπή και επέκταση των σκοπών της θυγατρικής του εταιρείας Logistics ΟΛΠ ΑΕ σε Εταιρία Διαχείρισης Συνδυασμένων Μεταφορών και Λιμενικών Τουριστικών Υπηρεσιών ΑΕ.

Στον πλαίσιο των ίδιων στόχων, η ΟΛΠ ΑΕ δημιουργεί αυτόνομη Διεύθυνση υπό τον τίτλο “Διεύθυνση Υπηρεσιών Κρουαζιέρας”, η οποία θα διαχειρίζεται πλέον όλα τα θέματα παροχής υπηρεσιών προς τις εταιρίες κρουαζιέρας στον χώρο ευθύνης της ΟΛΠ ΑΕ.

Όπως τόνισε στο Δ.Σ. ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ ΑΕ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, “η άρση του καμποτάζ για τα μη κοινοτικά πλοία και η προτίμηση της Μεσογείου για πλόες κρουαζιέρας μας οδήγησαν πέρυσι σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων, το οποίο έχει ως στόχο την ενίσχυση της θέσης μας ως κόμβου (hub) και αφετηρίου λιμένα (home port). Η κρουαζιέρα όμως είναι ένα κυκλικό ταξίδι, στο οποίο όλοι οι λιμένες-πάροχοι τουριστικών υπηρεσιών θα πρέπει να προσφέρουν ομογενοποιημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ασφαλείας. Η ΟΛΠ ΑΕ ως ο leader της αγοράς κρουαζιέρας στην Ελλάδα, ο οποίος διαθέτει τεχνογνωσία στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού αποφάσισε να οργανώσει την παροχή υπηρεσιών και ενίσχυσης των υποδομών και σε όλα τα λοιπά λιμάνια κρουαζιέρας της χώρας. Η ανάθεση Διαχείρισης Λιμενικών Τουριστικών Υπηρεσιών μέσω της επέκτασης σκοπού στην ήδη υφιστάμενη θυγατρική του εταιρία Διαχείρισης Συνδυασμένων Μεταφορών, αποτελεί μια επιλογή άμεσων αποτελεσμάτων για τα συμφέροντα των ελληνικών λιμανιών, τα οποία έχουν υπηρεσίες κρουαζιέρας και θέλουν να τις αναβαθμίσουν ή σε λιμάνια τα οποία θέλουν να αποκτήσουν νέες υποδομές και υπηρεσίες στον χώρο αυτό. Προς τον σκοπό αυτόν και δεδομένης της έλλειψης τεχνογνωσίας και δυνατοτήτων από τα περισσότερα λιμάνια της χώρας, η ΟΛΠ ΑΕ θα ενισχύσει κεφαλαιακά και με ανθρώπινο δυναμικό τη θυγατρική του, ώστε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και στο νέο της ρόλο. Η κρουαζιέρα είναι υπόθεση όλων μας και όχι ενός έκαστου λιμανιού χωριστά”.

Ετικέτες
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024