Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΤαξιδιωτική ασφάλιση αναζητούν όλο και περισσότεροι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων
US Travel Insurance Association

Ταξιδιωτική ασφάλιση αναζητούν όλο και περισσότεροι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων

Εξωγενείς και μη προβλέψιμοι παράγοντες, που πολλές φορές μπορεί να αποτελέσουν την αιτία ακύρωσης ενός ταξιδίου με κρουαζιερόπλοιο, οδηγούν όλο και περισσότερους επιβάτες στην ταξιδιωτική ασφάλιση, λαμβάνονταςυπόψιν το γεγονός ότι […]

Εξωγενείς και μη προβλέψιμοι παράγοντες, που πολλές φορές μπορεί να αποτελέσουν την αιτία ακύρωσης ενός ταξιδίου με κρουαζιερόπλοιο, οδηγούν όλο και περισσότερους επιβάτες στην ταξιδιωτική ασφάλιση, λαμβάνοντας<...>υπόψιν το γεγονός ότι το κόστος ενός ταξιδίου με κρουαζιερόπλοιο προπληρώνεται. Σύμφωνα με έρευνα καταναλωτών που πραγματοποίησε το 2006 η Αμερικάνικη Ένωση Ταξιδιωτικής Ασφάλισης (UStiA) το ποσοστό επιβατών κρουαζιερόπλοιων που `αγοράζει` ταξιδιωτική ασφάλιση ξεπερνά το 70%.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της UStiA, κ. Jon Ansell, οι παράγοντες που μπορούν να επηρρεάσουν την πραγματοποίηση ενός ταξιδίου με κρουαζιερόπλοιο είναι ποικίλλοι, με επικρατέστερους την ξαφνική αρρώστια ή τον τραυματισμό κάποιου μέλους της οικογένειας, η απώλεια, κλοπή ή καθυστέρηση παραλαβής αποσκευών, όπως επίσης και η καθυστέρηση πτήσης στο ταξίδι επιβατών προς το λιμάνι αναχώρησης του πλοίου.

Επίσης, παράγοντες που οδηγούν πολλούς στην αναζήτηση ταξιδιωτικής ασφάλισης πριν την πραγματοποίηση κάποιου ταξιδίου με κρουαζιερόπλοιο είναι το ενδεχόμενο αδιαθεσίας ή τραυματισμού κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, όπως επίσης και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπως τυφώνες, που μπορούν να κρατήσουν το πλοίο δεμένο στο λιμάνι για αρκετές μέρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024