Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςTo νέο πλοίο της Disney θα ονομαστεί Disney Treasure
Κρουαζιερόπλοια

To νέο πλοίο της Disney θα ονομαστεί Disney Treasure

To νέο πλοίο της Disney θα ονομαστεί Disney Treasure …. οι πρώτες του φωτογραφίες!

Το επόμενο πλοίο της Disney Cruise Line θα φέρει το όνομα “Disney Treasure”, και θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του το 2024. Το κρουαζιερόπλοιο αυτό είναι το έκτο του στόλου της εταιρείας, και θα διαθέτει μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία εμπνευσμένη από το θέμα της περιπέτειας.

Σύμφωνα με την Disney, οι κοινόχρηστοι χώροι και τα αξιοθέατα του πλοίου θα γιορτάσουν τη “δια βίου αγάπη του Walt Disney για την εξερεύνηση”.

Το Grand Hall, για παράδειγμα, εμπνεύστηκε από αυτό που η εταιρεία αποκαλεί “το μεγαλείο και το μυστήριο ενός επιχρυσωμένου παλατιού”.

Βασιζόμενο σε πραγματικές επιρροές από την Ασία και την Αφρική, το αίθριο λέγεται ότι αποτίνει φόρο τιμής στη χώρα της Άγκραμπα – το σκηνικό της ταινίας “Aladdin” της Disney.

Στο κέντρο της περιοχής, ένα άγαλμα με την υπογραφή του Aladdin, της Jasmine και του μαγικού χαλί τους θα παρουσιαστεί μαζί με μια σκηνή.

Για να κατασκευαστεί από το ναυπηγείο Meyer Werft, το Disney Treasure είναι μέρος μιας νέας κατηγορίας τριών πλοίων που έκανε το ντεμπούτο του με το “Disney Wish”.

Ελαφρώς μεγαλύτερο από το “Disney Fantasy” και το “Disney Dream”, το νέο Disney Treasure θα διαθέτει 1.250 καμπίνες επισκεπτών και 140.000 τόνους.

Ως “αδελφό” του πλοίο, το πλοίο θα τροφοδοτείται από υγροποιημένο φυσικό αέριο ή LNG, ένα από τα πιο καθαρά καύσιμα που διατίθενται αυτή τη στιγμή στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Εκτός από το Wish and the Treasure, ένα τρίτο σκάφος της σειράς πρόκειται να τεθεί σε υπηρεσία για την Disney Cruise Line το 2025.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024