Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςWave Awards: Η Ελλάδα “Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας” στα κορυφαία βρετανικά βραβεία κοινού
Βραβεία

Wave Awards: Η Ελλάδα “Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας” στα κορυφαία βρετανικά βραβεία κοινού

  • Στιγμιότυπο από την ημερίδα της ABTA. Εικονίζονται, από αριστερά, η Διευθύντρια Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας για τον Εθνικό Οργανισμό της Μάλτας, Tolene van der Merwe, η Global head of brand content της Travelzoo, Rhea Saran, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη, και η συντονίστρια, Helen Coop, Διευθύντρια της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων Four Communication.

Η Ελλάδα αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως ο «Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας» στα βρετανικά «Wave Awards».

Αποσπώντας περισσότερες από 175.000  ψήφους, η Ελλάδα αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως ο «Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας» στα βρετανικά «Wave Awards».

Η τελετή απονομής των φετινών βραβείων του κορυφαίου διεθνούς θεσμού για τον θαλάσσιο τουρισμό και τον κλάδο της κρουαζιέρας πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2022 στο Pan Pacific Hotel του Λονδίνου.

Τα Wave Awards απονέμονται τα τελευταία πέντε χρόνια μετά από ψηφοφορία του κοινού, επαγγελματιών του κλάδου και εξειδικευμένων συντακτών στον θαλάσσιο τουρισμό. Διοργανώνονται από την εταιρεία Real Response Media, στην οποία ανήκουν τα περιοδικά «World of Cruising» και «Cruise Trade News», με τα οποία η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας συνεργάζεται παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια.

To «World of Cruising» έχει 300.000 συνδρομητές σε όλες τις πλατφόρμες του και 20.000 followers στα social media, με 150.000 unique visitors να επισκέπτονται κάθε μήνα το website του, ενώ το δεκαπενθήμερο ενημερωτικό δελτίο και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλονται σε 80.000 συνδρομητές. Αντίστοιχα, το «Cruise Trade News» έχει 54.500 εγγραφές σε όλες τις πλατφόρμες του, 4.500 followers στα social media και 30.000 unique visitors μηνιαίως στο website του, ενώ περισσότεροι από 10.000 παραλήπτες λαμβάνουν τα τακτικά ενημερωτικά δελτία.

Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις προτίμησης των Βρετανών

Στο μεταξύ, η Ελλάδα παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις προτίμησης του βρετανικού κοινού για καλοκαιρινές διακοπές με αεροπλάνο (μικρής απόστασης), σύμφωνα με έρευνα για τις τάσεις στον διεθνή τουρισμό κατά το 2023, την οποία διεξήγαγε η Ένωση Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ΑΒΤΑ).

Η έρευνα παρουσιάστηκε στη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Travel Trends», που διοργάνωσε η ABTA στις 17 Νοεμβρίου στη βρετανική πρωτεύουσα και συμμετείχε η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, κα. Ελένη Σκαρβέλη.

Κεντρικός άξονας της ημερίδας ήταν ο αντίκτυπος της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης και της συμπεριφοράς του καταναλωτή για τα ταξίδια καθώς και οι ταξιδιωτικές τάσεις για το 2023. Στις θεματικές που εξετάστηκαν περιλαμβάνονταν οι τάσεις αειφορίας στον τουρισμό, το μάρκετινγκ των ταξιδιών μετά την πανδημία, οι ψηφιακές τάσεις, οι διαδικτυακές συμπεριφορές και οι τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς η ταξιδιωτικές προτιμήσεις της γενιάς Ζ, που αποτελεί μια σημαντική περίπτωση μελέτης στην τουριστική βιομηχανία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024